Anne-Çocuk Bir arada

Çayırova 16.05.2017 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Anne-Çocuk Bir arada

Çayırova Belediyesi Anne-çocuk kulübü öğrenci ve velileri geleneksel olarak düzenlenen yılsonu pikniğinde bir araya geldi.

Anne-Çocuk Kulübü öğrenci ve velileri sabah 08.30 da belediye araçlarıyla geldikleri Kuştepe mesire alanında doğa ile iç içe kahvaltı programıyla güne başladılar. Çeşitli etkinlik ve aktiviteler eşliğinde gün boyu eğlenen öğrenci ve veliler düzenledikleri oyun ve yarışmalarla piknik programını daha da eğlenceli hale getirdiler. Tabiatın güzelliklerini yerinde yaşayan öğrenciler piknik alanı içerisinde bulunan oyun gruplarında da istifade ettiler. Gün boyunca Kuştepe Mesire Alanı içerisinde düzenlenen yılsonu pikniği etkinliğinde Özgürlük Mahallesi Merkez Anne-Çocuk Kulübü, Yenimahalle Anne- Çocuk Kulübü, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Anne-Çocuk Kulübü, Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Anne-Çocuk Kulübü, Emek Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Çocuk Kulübü ve Cumhuriyet Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü yer aldı. Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerimizin Sayısını Arttırıyoruz Gerçekleştirilen piknik programında Anne-Çocuk Kulüpleri üyelerini öğretmenler eşliğinde ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğrenci ve velilerle yakından ilgilendi. Gün boyu piknik programında olan Başkan Demirci, tüm grupları ziyaret ederek annelerin talep beklentilerini, dinledi. Böyle bir organizasyon öğrencilerle bir araya gelmekten ötürü mutlu olduğunu söyleyen Başkan Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerimizde eğitim alan annelerimizi ve çocuklarımızı, kaynaştırma ve sosyal aktivitede buluşturma adına bir araya getirdik. Bu tür etkinliklerimiz her dönem olacak. Anne-Çocuk Kulüplerimizin içerisinde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra yine sosyal, kültürel etkinliklerde faaliyet programlarımızda yer alacak. Önümüzdeki süreçte Yenimahalle ve Cumhuriyet Mahallelerine yapacağımız Kültür Merkezi ve Akse Mahallesine yapımını tamamladığımız Semt Konağı ile Anne-Çocuk Kulüplerimizin sayısını arttıracağız” dedi.
Çayırova Belediyesi Anne-çocuk kulübü öğrenci ve velileri geleneksel olarak düzenlenen yılsonu pikniğinde bir araya geldi.

Anne-Çocuk Kulübü öğrenci ve velileri sabah 08.30 da belediye araçlarıyla geldikleri Kuştepe mesire alanında doğa ile iç içe kahvaltı programıyla güne başladılar. Çeşitli etkinlik ve aktiviteler eşliğinde gün boyu eğlenen öğrenci ve veliler düzenledikleri oyun ve yarışmalarla piknik programını daha da eğlenceli hale getirdiler. Tabiatın güzelliklerini yerinde yaşayan öğrenciler piknik alanı içerisinde bulunan oyun gruplarında da istifade ettiler. Gün boyunca Kuştepe Mesire Alanı içerisinde düzenlenen yılsonu pikniği etkinliğinde Özgürlük Mahallesi Merkez Anne-Çocuk Kulübü, Yenimahalle Anne- Çocuk Kulübü, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Anne-Çocuk Kulübü, Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Anne-Çocuk Kulübü, Emek Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Çocuk Kulübü ve Cumhuriyet Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü yer aldı. Demirci,

Anne-Çocuk Kulüplerimizin Sayısını Arttırıyoruz

Gerçekleştirilen piknik programında Anne-Çocuk Kulüpleri üyelerini öğretmenler eşliğinde ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğrenci ve velilerle yakından ilgilendi. Gün boyu piknik programında olan Başkan Demirci, tüm grupları ziyaret ederek annelerin talep beklentilerini, dinledi. Böyle bir organizasyon öğrencilerle bir araya gelmekten ötürü mutlu olduğunu söyleyen Başkan Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerimizde eğitim alan annelerimizi ve çocuklarımızı, kaynaştırma ve sosyal aktivitede buluşturma adına bir araya getirdik. Bu tür etkinliklerimiz her dönem olacak. Anne-Çocuk Kulüplerimizin içerisinde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra yine sosyal, kültürel etkinliklerde faaliyet programlarımızda yer alacak. Önümüzdeki süreçte Yenimahalle ve Cumhuriyet Mahallelerine yapacağımız Kültür Merkezi ve Akse Mahallesine yapımını tamamladığımız Semt Konağı ile Anne-Çocuk Kulüplerimizin sayısını arttıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.