19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Annelere kreş desteği

Ekonomi 09.02.2018 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Annelere kreş desteği

Torba yasa tasarısı kadınların iş hayatını teşvik amacıyla çalışan annelere yönelik teşvikler de içeriyor. Meclis'te görüşmeleri süren kanun yasalaşınca, kadın çalışanlara, işyerinde kreş hizmeti verilmemesi ve ödemelerin doğrudan kreş hizmeti sağlayan gelir veya kurumlar vergisi mükelleflerine (kreşlere) yapılması şartıyla, her bir çocuk için 2018 yılı için aylık 304.4 lirayı (brüt asgari ücretin yüzde 15'ini) geçmemek üzere gelir vergisinden istisna tutularak destek sağlanabilecek..

Torba yasa tasarısı kadınların iş hayatını teşvik amacıyla çalışan e yönelik teşvikler de içeriyor. Meclis'te görüşmeleri süren kanun yasalaşınca, kadın çalışanlara, işyerinde  hizmeti verilmemesi ve ödemelerin doğrudan kreş hizmeti sağlayan gelir veya kurumlar vergisi mükelleflerine (kreşlere) yapılması şartıyla, her bir çocuk için 2018 yılı için aylık 304.4 lirayı (brüt asgari ücretin yüzde 15'ini) geçmemek üzere gelir vergisinden istisna tutularak destek sağlanabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.