19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Anneye ayda 400 TL

Ekonomi 30.05.2018 - 08:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Anneye ayda 400 TL

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, meslek eğitimi alan gençlere 10 bin lira kupon ve annelere de harçlıklara ilaveten ayda 400 lira bakım desteği vereceklerini söyledi. Sarıeroğlu, şu bilgileri verdi: "Gençlerle ilgili 'kupon' yöntemi diye yeni bir uygulamayı Temmuz'da başlatacağız. 10 bin liralık kuponla eğitimlerden faydalanmalarını İŞKUR olarak sağlayacağız. 2-5 yaş arasında çocuğu olan kadınların imalat sanayisinde gerçekleştirilen iş başı ve mesleki eğitim kurslarına katılmaları halinde, ödemelerimize ve harçlığa ilaveten 400 lira bakım desteği vereceğiz.".

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, meslek eğitimi alan gençlere 10 bin lira kupon ve annelere de harçlıklara ilaveten ayda 400 lira bakım desteği vereceklerini söyledi. Sarıeroğlu, şu bilgileri verdi: "Gençlerle ilgili 'kupon' yöntemi diye yeni bir uygulamayı Temmuz'da başlatacağız. 10 bin liralık kuponla eğitimlerden faydalanmalarını  olarak sağlayacağız. 2-5 yaş arasında çocuğu olan kadınların imalat sanayisinde gerçekleştirilen iş başı ve mesleki eğitim kurslarına katılmaları halinde, ödemelerimize ve harçlığa ilaveten 400 lira bakım desteği vereceğiz.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.