Anneye en güzel hediyedir kitap

Kocaeli 13.05.2018 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Anneye en güzel hediyedir kitap

10. Kocaeli Kitap Fuarı, Anneler Günü’nde en güzel hediyenin olduğu yerdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl onuncusunu düzenlediği 10. Kocaeli Kitap Fuarı, Anneler Günü’nün en anlamlı mekânlarından biri oldu. Çocuklar, annelerine aldıkları kitaplarla bu anlamlı günü en güzel şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşadı. EMİRHAN’DAN ANNESİNE EN GÜZEL HEDİYE Annesine kitap alan çocuklardan biri de ilköğretim okulu öğrencisi Emirhan Kemal Öztürk oldu. Emirhan, harçlıklarından biriktirdiği paralarla annesine kitap aldı. Aldığı kitabı annesine hediye eden ve “Annecim seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun” diyen Emirhan’ın bu davranışı annesini duygulandırdı. Emirhan, tüm arkadaşlarına, Anneler Gününde annelerine ve anne gibi sevdikleri insanlara kitap almalarını tavsiye etti.
10. Kocaeli Kitap Fuarı, Anneler Günü’nde en güzel hediyenin olduğu yerdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl onuncusunu düzenlediği 10. Kocaeli Kitap Fuarı, Anneler Günü’nün en anlamlı mekânlarından biri oldu. Çocuklar, annelerine aldıkları kitaplarla bu anlamlı günü en güzel şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

EMİRHAN’DAN ANNESİNE EN GÜZEL HEDİYE

Annesine kitap alan çocuklardan biri de ilköğretim okulu öğrencisi Emirhan Kemal Öztürk oldu. Emirhan, harçlıklarından biriktirdiği paralarla annesine kitap aldı. Aldığı kitabı annesine hediye eden ve “Annecim seni çok seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun” diyen Emirhan’ın bu davranışı annesini duygulandırdı. Emirhan, tüm arkadaşlarına, Anneler Gününde annelerine ve anne gibi sevdikleri insanlara kitap almalarını tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.