Antrenörlerin kampı sürüyor

Spor 20.10.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Antrenörlerin kampı sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen Bölge Antrenörlerinin Eğitimi Programı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam ediyor. 16 Ekim Cuma günü startı verilen organizasyonun açılış konuşmasını TFF İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop yaptı. Bölge antrenörlerinin oyuncu izleme, tarama ve seçme faaliyetlerinin A Milli Takım'a kadar uzanan sürecin ilk adımını oluşturduğunun altını çizen Altıntop, bu tür eğitimlerle böylesine ciddi bir misyona sahip olan bölge antrenörlerinin daha verimli çalışmalarına katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.  21 EKİM’ KADAR SÜRECEK 21 Ekim tarihine kadar sürecek organizasyonda katılımcılara; Yetenek Tespitinin Temelleri, Yeteneğin Göstergeleri, Yetenek Seçiminde Kriter Belirleme, Maç ve Oyuncu İzleme, Futbolda Teknoloji Kullanımı, Veri Toplama Yöntemleri ve Bilgi Yönetimi konu başlıklarında eğitimler veriliyor. Bölge antrenörleri, programda gerçekleştirilecek grup çalışmalarında projeler hazırlayacak ve sunumlar yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen Bölge Antrenörlerinin Eğitimi Programı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam ediyor. 16 Ekim Cuma günü startı verilen organizasyonun açılış konuşmasını TFF İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop yaptı. Bölge antrenörlerinin oyuncu izleme, tarama ve seçme faaliyetlerinin A Milli Takım'a kadar uzanan sürecin ilk adımını oluşturduğunun altını çizen Altıntop, bu tür eğitimlerle böylesine ciddi bir misyona sahip olan bölge antrenörlerinin daha verimli çalışmalarına katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. 

21 EKİM’ KADAR SÜRECEK

21 Ekim tarihine kadar sürecek organizasyonda katılımcılara; Yetenek Tespitinin Temelleri, Yeteneğin Göstergeleri, Yetenek Seçiminde Kriter Belirleme, Maç ve Oyuncu İzleme, Futbolda Teknoloji Kullanımı, Veri Toplama Yöntemleri ve Bilgi Yönetimi konu başlıklarında eğitimler veriliyor. Bölge antrenörleri, programda gerçekleştirilecek grup çalışmalarında projeler hazırlayacak ve sunumlar yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.