Arabada uyuşturucu kullanırken yakalandı

Çayırova 13.03.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Arabada uyuşturucu kullanırken yakalandı

Çayırova'da park halinde bir araçta uyuşturucu madde kullanan Y.B isimli şahıs polis ekiplerinin şüphelenerek yaptığı kontrol sonrasında gözaltına alındı. Polisi farkederek uyuşturucu kullandığı halde aracını çalıştırarak kaçmaya çalışan Y.B kaçamadı. Şahsa uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.   Adnan Ayvaz-Çayırova

Çayırova'da park halinde bir araçta uyuşturucu madde kullanan Y.B isimli şahıs polis ekiplerinin şüphelenerek yaptığı kontrol sonrasında gözaltına alındı. Polisi farkederek uyuşturucu kullandığı halde aracını çalıştırarak kaçmaya çalışan Y.B kaçamadı. Şahsa uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

 

Adnan Ayvaz-Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.