Arabasını park edemeyince ağacı söktü!

20.01.2015 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Arabasını park edemeyince ağacı söktü!

Bir vatandaş aracını park edemediği için kapısının önündeki ağacı söktü

Pendik’e bağlı Güzelyalı mahallesinde dün akşam saatlerinde pes artık dedirtecek bir olay yaşandı. Güzelyalı mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, arabasını park edemediği için kapısının önündeki ağacı yerinden söktü.Olayı devriye gezen zabıtalar tespit etti.MAHALLELİ OLAYA TEPKİ GÖSTERDİGüzelyalı mahallesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi’nde yaşanan olay bölge sakinlerini çileden çıkarttı. Mahalle sakinleri belediyenin yeşillik katmak amacıyla diktiği süs kirazı ağacının sökülmesine tepki gösterdi. Arabasını park etmek amaçlı ağacı söken N.K isimle bayan şöföre hemen bir tutanak tutan ekipler, zarar tespit ve cezai işlem çalışmalarını başlattı.Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü N.K isimli bayan şoföre suç duyurusunda bulundu.   KAYNAK: HÜRHABER
Bir vatandaş aracını park edemediği için kapısının önündeki ağacı söktü

Pendik’e bağlı Güzelyalı mahallesinde dün akşam saatlerinde pes artık dedirtecek bir olay yaşandı. Güzelyalı mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, arabasını park edemediği için kapısının önündeki ağacı yerinden söktü.Olayı devriye gezen zabıtalar tespit etti.

MAHALLELİ OLAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Güzelyalı mahallesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi’nde yaşanan olay bölge sakinlerini çileden çıkarttı. Mahalle sakinleri belediyenin yeşillik katmak amacıyla diktiği süs kirazı ağacının sökülmesine tepki gösterdi. Arabasını park etmek amaçlı ağacı söken N.K isimle bayan şöföre hemen bir tutanak tutan ekipler, zarar tespit ve cezai işlem çalışmalarını başlattı.Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü N.K isimli bayan şoföre suç duyurusunda bulundu.



 

KAYNAK: HÜRHABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.