19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Arapçeşme Çınarlı’ya teslim 2-1

Spor 16.10.2017 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Arapçeşme Çınarlı’ya teslim 2-1

ERGÜN ÇOBAN’IN ÖĞRENCİLERİ ÇINARLI’YA TESLİM OLDU

Amatör Süper Lig A Grubu’nda yer alan temsilcimiz Arapçeşme, Çınarlı deplasmanında umduğunu bulamadı. Maçı Derince ekibi 2-1 kazanırken, temsilcimizin teselli sayısı Abdullah Dinç’ten geldi. 4 puanda kalan Arapçeşme haftaya Kocaeli Güneş’le karşılaşacak. Amatör Süper Lig A Grubu’nda Çınarlıspor ile Arapçeşmespor arasındaki maç nefes kesti. Derince Suni Çim Stadı’ndaki maçın 12. dakikasında Ozan Kapar attığı aşırtma golü ile Çınarlı’yı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıda tüm hatlarıyla gol arayan ekibimiz,dakikalar 57’yi gösterdiğinde Abdullah Dinç’le 1-1’i buldu. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta gol atan takım kazanacaktı. 4 PUANDA KALDI Nitekim gol 87’de Çınarlı’nın sol beki Ozan Albayrak’ın şutu fileleri gördü. Kalan sürede başka gol olmayınca Çınarlıspor çok değerli bir galibiyete imza atarak 5. maç sonunda 7. puanına ulaştı. Arapçeşme ise 4 puanda kaldı. Çınarlıspor önümüzdeki haftayı bay geçecek, Arapçeşme ise Kocaeli Güneş’i konuk edecek.
ERGÜN ÇOBAN’IN ÖĞRENCİLERİ ÇINARLI’YA TESLİM OLDU

Amatör Süper Lig A Grubu’nda yer alan temsilcimiz Arapçeşme, Çınarlı deplasmanında umduğunu bulamadı. Maçı Derince ekibi 2-1 kazanırken, temsilcimizin teselli sayısı Abdullah Dinç’ten geldi. 4 puanda kalan Arapçeşme haftaya Kocaeli Güneş’le karşılaşacak.

Amatör Süper Lig A Grubu’nda Çınarlıspor ile Arapçeşmespor arasındaki maç nefes kesti. Derince Suni Çim Stadı’ndaki maçın 12. dakikasında Ozan Kapar attığı aşırtma golü ile Çınarlı’yı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıda tüm hatlarıyla gol arayan ekibimiz,dakikalar 57’yi gösterdiğinde Abdullah Dinç’le 1-1’i buldu. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta gol atan takım kazanacaktı.

4 PUANDA KALDI

Nitekim gol 87’de Çınarlı’nın sol beki Ozan Albayrak’ın şutu fileleri gördü. Kalan sürede başka gol olmayınca Çınarlıspor çok değerli bir galibiyete imza atarak 5. maç sonunda 7. puanına ulaştı. Arapçeşme ise 4 puanda kaldı. Çınarlıspor önümüzdeki haftayı bay geçecek, Arapçeşme ise Kocaeli Güneş’i konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.