19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aras, ‘İsraftan kaçının!’

Çayırova 02.08.2019 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aras, ‘İsraftan kaçının!’

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, belediye başkanlarına gitti

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, yönetimiyle sahaya indi. Ziyaretlerinde israftan kaçınılması gerektiğini vurgulayan Başkan Aras, Belediye Başkanlarına Milli Görüş belediyecilik anlayışını anlattı. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras il yönetimi ve ilçe başkanları ile saha çalışmalarına hız verdi. Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin yanı sıra Belediye Başkanları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu hafta yapılan ziyaretlerde Aras’a Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve İl Mahalli İdareler Birim Başkanı Yılmaz Karagülle eşlik ederken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret ettiler. İSRAFTAN KAÇININ Aras, Belediye Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada; Bu aziz milletin vergileri ile yapılan harcamalarda kılı kırka yarmalarını israf ve lüksten kaçınmaları gerektiğini belirterek aç ve açıkta olanların gözetilmesi gerektiğini vurgulayarak Milli Görüş belediyecilik anlayışını içeren 19. Maddelik çalışma prensipleri ve Necmettin Erbakan’ı anlatan Davam kitabını taktim etti.   
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, belediye başkanlarına gitti

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, yönetimiyle sahaya indi. Ziyaretlerinde israftan kaçınılması gerektiğini vurgulayan Başkan Aras, Belediye Başkanlarına Milli Görüş belediyecilik anlayışını anlattı.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras il yönetimi ve ilçe başkanları ile saha çalışmalarına hız verdi. Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin yanı sıra Belediye Başkanları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu hafta yapılan ziyaretlerde Aras’a Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve İl Mahalli İdareler Birim Başkanı Yılmaz Karagülle eşlik ederken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret ettiler.

İSRAFTAN KAÇININ

Aras, Belediye Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada; Bu aziz milletin vergileri ile yapılan harcamalarda kılı kırka yarmalarını israf ve lüksten kaçınmaları gerektiğini belirterek aç ve açıkta olanların gözetilmesi gerektiğini vurgulayarak Milli Görüş belediyecilik anlayışını içeren 19. Maddelik çalışma prensipleri ve Necmettin Erbakan’ı anlatan Davam kitabını taktim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.