Aras: “Kurtuluşun çaresi milli görüştür!”

Kocaeli 06.07.2019 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aras: “Kurtuluşun çaresi milli görüştür!”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basınla buluştu. Basın toplantısında konuşan Başkan Aras, “Kurtuluşun çaresi milli görüş gemisine binmektedir. Nuh’un gemisi milli görüştür. Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah partisidir.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basının karşısına çıktı. Partinin yeni il binasında basınla buluşan Aras gündeme dair değerlendirmelerde ve açıklamalarda bulundu. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aras’a il yönetim kurulu eşlik etti. Açıklamasına hükümete ağır eleştirilerde bulunarak başlayan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras “iktidar 12,5 milyon emekli ve 2,5 milyon memurun merakla beklediği temmuz ayı zamlarını açıklamış bulunuyor. Buna göre hükümet memura ve emekliye 5 zam vermiştir. Aynı hükümet çaya, şekere, elektriğe yüzde 15 zam yapmıştır. Böylelikle hükümet kaşıkla verip kepçe ile alma geleneğine devam edeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Lakin halkın artık buna dayanacak gücü kalmamıştır. Halkımız bu manzara karşısında bizi gördüğü her yerde, neredesin Erbakan hocam diyerek boynumuza sarılmaktadır.” İfadelerinde bulundu. İKİ TİP SİYASET ANLAYIŞI VAR “Bu ülkede iki tip siyaset anlayışı mevcuttur” diyen Başkan Aras, “1-Vizyon ve komisyon siyaseti; yatlarda sefa sürmek, lüks araçlardan inmemek, ihaleler kovalamak üzerine kurulan bu siyaseti takip edenler, hem kendisini hem de yandaşlarını zengin ederler. Bu yolun takipçileri Siyonizm ve onun işbirlikçileridir. 2-Misyon siyaseti; güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü yapan siyaset biçimi budur. Bu siyaseti takip edenler sömürmezler, adil paylaşım yaparlar. Bu yolun takipçileri de milli görüşçülerdir.” dedi. İSLAM ŞUUR DİNİDİR “Vizyon ve komisyon siyasetini güden Siyonizm kendisi lüks içinde yaşarken, kerpiç evlerde yaşayanların üzerlerine bomba yağdırmaktadır. Neden çünkü menfaati bunu gerektiriyor. Misyon siyaseti ise menfaati değil hakkı esas alır. Bu yüzden bütün dünyanın petrolünü milli görüşçülere verseler bir tek mazlumun tek tüyünü koparmazlar. İşte bu yüzden dünyanın kurtuluşu da memurun, işçinin, emeklinin kurtuluşu ancak milli görüşçülerin iktidarı ile mümkündür. Yeniden refah partisinin iktidarı ile mümkündür. Bu gün ülkeyi yönetenlerin hanımları başörtülüdür, kendileri namaz kılarlar, sarıklı cübbeli din adamları kanaat önderleri kendilerini destekliyor. Ama başaramıyorlar. Neden? Çünkü islam şekil dini değil esas dinidir. İslam şuur dinidir.” ÜRETİM OLMAZSA KALKINMA OLMAZ İktidarın tezgahı bozuktur. Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkarmak mümkün değildir. Tezgahın başında apoletlilerde olsa, başörtülülerde olsa, sarıklılar da olsa sonuç değişmez.” diyerek açıklamalarını sürdüren Aras, “Kapındaki araba ithal olur, babayiğit peşinde ömrün geçer. Havadaki uçak ithal olur, S400, F35 kavgası bitmez. Askerin silahı ithal olur, sıkışınca parça bulunmaz. Ekmeklik un ithal olur, savaş olsa aç kalırsın. Kurban bayramı gelir, ithal kurbanlık bulursun asıl bayramı ihraç edenler yapar. Hatta samanı bile ithal edersin espri malzemesi olursun. Kurtuluşun çaresi milli görüş gemisine binmektedir. Nuh’un gemisi milli görüştür. Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah partisidir.”
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basınla buluştu. Basın toplantısında konuşan Başkan Aras, “Kurtuluşun çaresi milli görüş gemisine binmektedir. Nuh’un gemisi milli görüştür. Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah partisidir.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras basının karşısına çıktı. Partinin yeni il binasında basınla buluşan Aras gündeme dair değerlendirmelerde ve açıklamalarda bulundu. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aras’a il yönetim kurulu eşlik etti. Açıklamasına hükümete ağır eleştirilerde bulunarak başlayan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras “iktidar 12,5 milyon emekli ve 2,5 milyon memurun merakla beklediği temmuz ayı zamlarını açıklamış bulunuyor. Buna göre hükümet memura ve emekliye 5 zam vermiştir. Aynı hükümet çaya, şekere, elektriğe yüzde 15 zam yapmıştır. Böylelikle hükümet kaşıkla verip kepçe ile alma geleneğine devam edeceğini bir kez daha ispat etmiştir. Lakin halkın artık buna dayanacak gücü kalmamıştır. Halkımız bu manzara karşısında bizi gördüğü her yerde, neredesin Erbakan hocam diyerek boynumuza sarılmaktadır.” İfadelerinde bulundu.

İKİ TİP SİYASET ANLAYIŞI VAR

“Bu ülkede iki tip siyaset anlayışı mevcuttur” diyen Başkan Aras, “1-Vizyon ve komisyon siyaseti; yatlarda sefa sürmek, lüks araçlardan inmemek, ihaleler kovalamak üzerine kurulan bu siyaseti takip edenler, hem kendisini hem de yandaşlarını zengin ederler. Bu yolun takipçileri Siyonizm ve onun işbirlikçileridir. 2-Misyon siyaseti; güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü yapan siyaset biçimi budur. Bu siyaseti takip edenler sömürmezler, adil paylaşım yaparlar. Bu yolun takipçileri de milli görüşçülerdir.” dedi.

İSLAM ŞUUR DİNİDİR

“Vizyon ve komisyon siyasetini güden Siyonizm kendisi lüks içinde yaşarken, kerpiç evlerde yaşayanların üzerlerine bomba yağdırmaktadır. Neden çünkü menfaati bunu gerektiriyor. Misyon siyaseti ise menfaati değil hakkı esas alır. Bu yüzden bütün dünyanın petrolünü milli görüşçülere verseler bir tek mazlumun tek tüyünü koparmazlar. İşte bu yüzden dünyanın kurtuluşu da memurun, işçinin, emeklinin kurtuluşu ancak milli görüşçülerin iktidarı ile mümkündür. Yeniden refah partisinin iktidarı ile mümkündür. Bu gün ülkeyi yönetenlerin hanımları başörtülüdür, kendileri namaz kılarlar, sarıklı cübbeli din adamları kanaat önderleri kendilerini destekliyor. Ama başaramıyorlar. Neden? Çünkü islam şekil dini değil esas dinidir. İslam şuur dinidir.”

ÜRETİM OLMAZSA KALKINMA OLMAZ

İktidarın tezgahı bozuktur. Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkarmak mümkün değildir. Tezgahın başında apoletlilerde olsa, başörtülülerde olsa, sarıklılar da olsa sonuç değişmez.” diyerek açıklamalarını sürdüren Aras, “Kapındaki araba ithal olur, babayiğit peşinde ömrün geçer. Havadaki uçak ithal olur, S400, F35 kavgası bitmez. Askerin silahı ithal olur, sıkışınca parça bulunmaz. Ekmeklik un ithal olur, savaş olsa aç kalırsın. Kurban bayramı gelir, ithal kurbanlık bulursun asıl bayramı ihraç edenler yapar. Hatta samanı bile ithal edersin espri malzemesi olursun. Kurtuluşun çaresi milli görüş gemisine binmektedir. Nuh’un gemisi milli görüştür. Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah partisidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.