Arçelik’in ‘ Garage’ ı Çayırova’da

Çayırova 11.03.2017 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Arçelik’in ‘ Garage’ ı Çayırova’da

Arçelik, inovasyon çalışmalarını sürdürmek için Çayırova’daki yerleşkesinde kurduğu Garage, Atölye 4.0 ve TECH PRO Akademi’yi düzenlediği bir etkinlikle basın mensuplarına tanıttı.

Arçelik Garage, Atölye 4.0 ve TECH PRO Akademi’nin tanıtımı için düzenlenen etkinlikte şirketi Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk ve Ar-Ge Direktörü Cem Kural temsil etti. Etkinlikte konuşan Oğuzhan Öztürk, teknolojinin baş döndürücü bir hıza ulaştığına dikkat çekti. Öztürk, önümüzdeki 50 yıllık dönemdeki değişimin geride kalan 400 yıldakinden daha fazla olacağını da vurguladı. Artık tüketicilerin sınırlar olmadan seçim yapabildiklerini belirten Öztürk, böyle bir ortamda tüm iddialı oyuncuların değişimin pozitif etkilerini kendilerine çekmesi gerektiğini ifade etti. Oğuzhan Öztürk, Arçelik olarak pazarın sunduğu fırsatlardan ve dijital dünyaya tam anlamıyla hazır hâle gelmek için önemli yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Arçelik Garage ve Atölye 4.0’ı hayata geçirdiklerini söyleyen Öztürk, böylelikle ellerinde dünyadaki her kapıyı açan bir anahtarın olacağını dile getirdi. Öztürk, kişisel alışkanlık ve ihtiyaçlardan hareketle üretilecek ürünlerin insanların hayatını kolaylaştıracağının da altını çizdi. Garage Talks etkinlikleri olacak Arçelik Garage çatısı altında yılda 20 bin fikri değerlendirmeyi ve 200 prototip hazırlamayı planlıyor. Garage içinde şirket içinden ve dışından katılımcılarla Garage Talks isimli etkinlikler düzenleniyor. Böylelikle çalışanların farklı görüşleri duyması sağlanıyor. Atölye 4.0’da ise Arçelik yenilikçi üretim teknolojileriyle birinci elden denemeler gerçekleştiriyor. İnsan robot etkileşimli iş istasyonlarının bulunduğu Atölye 4.0’da artırılmış ve sanal gerçeklik çözümlerinden de yararlanılıyor. TECH PRO Akademi ise Arçelik çalışanlarının dijital okuryazarlığını artırmak ve yeni teknolojilere adaptasyonu hızlandırmak amacıyla kuruldu.  
Arçelik, inovasyon çalışmalarını sürdürmek için Çayırova’daki yerleşkesinde kurduğu Garage, Atölye 4.0 ve TECH PRO Akademi’yi düzenlediği bir etkinlikle basın mensuplarına tanıttı.

Arçelik Garage, Atölye 4.0 ve TECH PRO Akademi’nin tanıtımı için düzenlenen etkinlikte şirketi Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk ve Ar-Ge Direktörü Cem Kural temsil etti. Etkinlikte konuşan Oğuzhan Öztürk, teknolojinin baş döndürücü bir hıza ulaştığına dikkat çekti. Öztürk, önümüzdeki 50 yıllık dönemdeki değişimin geride kalan 400 yıldakinden daha fazla olacağını da vurguladı. Artık tüketicilerin sınırlar olmadan seçim yapabildiklerini belirten Öztürk, böyle bir ortamda tüm iddialı oyuncuların değişimin pozitif etkilerini kendilerine çekmesi gerektiğini ifade etti. Oğuzhan Öztürk, Arçelik olarak pazarın sunduğu fırsatlardan ve dijital dünyaya tam anlamıyla hazır hâle gelmek için önemli yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Arçelik Garage ve Atölye 4.0’ı hayata geçirdiklerini söyleyen Öztürk, böylelikle ellerinde dünyadaki her kapıyı açan bir anahtarın olacağını dile getirdi. Öztürk, kişisel alışkanlık ve ihtiyaçlardan hareketle üretilecek ürünlerin insanların hayatını kolaylaştıracağının da altını çizdi.

Garage Talks etkinlikleri olacak

Arçelik Garage çatısı altında yılda 20 bin fikri değerlendirmeyi ve 200 prototip hazırlamayı planlıyor. Garage içinde şirket içinden ve dışından katılımcılarla Garage Talks isimli etkinlikler düzenleniyor. Böylelikle çalışanların farklı görüşleri duyması sağlanıyor. Atölye 4.0’da ise Arçelik yenilikçi üretim teknolojileriyle birinci elden denemeler gerçekleştiriyor. İnsan robot etkileşimli iş istasyonlarının bulunduğu Atölye 4.0’da artırılmış ve sanal gerçeklik çözümlerinden de yararlanılıyor. TECH PRO Akademi ise Arçelik çalışanlarının dijital okuryazarlığını artırmak ve yeni teknolojilere adaptasyonu hızlandırmak amacıyla kuruldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.