“Arkadan saldırmak kalleşliktir!”

Siyaset 10.06.2020 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Arkadan saldırmak kalleşliktir!”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen görüşmeler esnasında yumruklu saldırıya uğrayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında açıklamada bulundu. Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen görüşmeler esnasında Berberoğlu tartışması yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışmada CHP'li Özgür Özel, yumruklu saldırıya uğradı. Meclis’te süren görüşmeler esnasında CHP’li vekiller, Enis Berberoğlu’nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi yaptı. AK PARTİ Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise söz alarak oylamanın uzun sürdüğünü söyledi ve duruma tepki gösterdi. AK PARTİ’nin bu tavrını eleştiren CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in konuşması ise MHP’liler tarafından engellenmeye çalışıldı. Bu esnada Özel’e, MHP’li bir vekil tarafından yumruklu saldırı düzenlendiği belirtildi. KINIYORUZ CHP Darıca İlçe Başkanlığı ise CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’e düzenlenen yumruklu saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Şiddet, fikrini savunmaktan aciz olanların başvurduğu bir yöntemdir. Arkadan saldırmak ise kalleşliktir. Grup başkan vekilimiz Özgür Özel'e yapılan bu kalleş saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun diyoruz.. Korkmuyoruz Yılmıyoruz Sinmiyoruz” ifadelerine yer verildi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen görüşmeler esnasında yumruklu saldırıya uğrayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında açıklamada bulundu.

Meclis Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen görüşmeler esnasında Berberoğlu tartışması yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışmada CHP'li Özgür Özel, yumruklu saldırıya uğradı. Meclis’te süren görüşmeler esnasında CHP’li vekiller, Enis Berberoğlu’nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi yaptı. AK PARTİ Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise söz alarak oylamanın uzun sürdüğünü söyledi ve duruma tepki gösterdi. AK PARTİ’nin bu tavrını eleştiren CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in konuşması ise MHP’liler tarafından engellenmeye çalışıldı. Bu esnada Özel’e, MHP’li bir vekil tarafından yumruklu saldırı düzenlendiği belirtildi.

KINIYORUZ

CHP Darıca İlçe Başkanlığı ise CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’e düzenlenen yumruklu saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Şiddet, fikrini savunmaktan aciz olanların başvurduğu bir yöntemdir. Arkadan saldırmak ise kalleşliktir. Grup başkan vekilimiz Özgür Özel'e yapılan bu kalleş saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun diyoruz.. Korkmuyoruz Yılmıyoruz Sinmiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.