19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Artık Tuzla Darıca'ya Geliyor

Darıca 29.01.2018 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Artık Tuzla Darıca'ya Geliyor

Son dönemde sosyal ve kültürel tesisleri ile atağa geçen Tuzla, İstanbul ve Kocaeli'nin bir çok ilçesinden insanı ağırlıyor. Ancak Tuzla'da dahil birçok il ve ilçede yaşayan vatandaşların son dönemde ki en uğrak yerleri arasında Darıca'da yerini aldı.

Yıllardır özellikle Gebze ve Darıca halkının yemek, eğlence, eğitim ve kültürel tercihlerinde en yakın tercihi olan Tuzla Marina'nın da tamamlanması ile İstanbul'un en gözde noktası durumuna dönüştü. 10 üniversitesi, Marinası ve alışveriş merkezleri, kent merkezinde ki sahil çalışmlarının tamamlanması, bu noktada ki kafe ve restaurant sayısının artması haftasonlarının en çok tercih edilen noktası konumuna dönüşen Tuzla dört mevsimde her kesime hitap ediyor. Bir zamanlar pazar alışverişleri için Gebze'ye gelen hatta Gebze'ye bağlı bir belde konumunda olan Tuzla şimdi sosyete pazarı da dahil Gebzelileri kendine çeken bir cazibeye dönüştü. DARICA YARIŞIN İÇİNE GİRDİ Turizm, sosyal ve kültürel etkinliklerde artış, hayvanat bahçöesi, sahil düzenlemeleri ile haftasonlarını değerlendirmek isteyen insanların tercihi noktasında atağa geçen Darıca, Tuzla Halkını dahi ilçeye çekmeyi başardı. Özellikle Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı gezmek üzere otobüs organizasyonu gerçekleştiren Tuzlalılar, haftaya Darıca'da başladılar. Yaz mevsiminde, Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Etkinlikleri çerçevesinde günde 15 Bin insanı ağırlayan Darıca, kış mevsiminde de tercih noktasına dönüşmek üzere çaba harcıyor.
Son dönemde sosyal ve kültürel tesisleri ile atağa geçen Tuzla, İstanbul ve Kocaeli'nin bir çok ilçesinden insanı ağırlıyor. Ancak Tuzla'da dahil birçok il ve ilçede yaşayan vatandaşların son dönemde ki en uğrak yerleri arasında Darıca'da yerini aldı.

Yıllardır özellikle Gebze ve Darıca halkının yemek, eğlence, eğitim ve kültürel tercihlerinde en yakın tercihi olan Tuzla Marina'nın da tamamlanması ile İstanbul'un en gözde noktası durumuna dönüştü. 10 üniversitesi, Marinası ve alışveriş merkezleri, kent merkezinde ki sahil çalışmlarının tamamlanması, bu noktada ki kafe ve restaurant sayısının artması haftasonlarının en çok tercih edilen noktası konumuna dönüşen Tuzla dört mevsimde her kesime hitap ediyor. Bir zamanlar pazar alışverişleri için Gebze'ye gelen hatta Gebze'ye bağlı bir belde konumunda olan Tuzla şimdi sosyete pazarı da dahil Gebzelileri kendine çeken bir cazibeye dönüştü.

DARICA YARIŞIN İÇİNE GİRDİ

Turizm, sosyal ve kültürel etkinliklerde artış, hayvanat bahçöesi, sahil düzenlemeleri ile haftasonlarını değerlendirmek isteyen insanların tercihi noktasında atağa geçen Darıca, Tuzla Halkını dahi ilçeye çekmeyi başardı. Özellikle Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı gezmek üzere otobüs organizasyonu gerçekleştiren Tuzlalılar, haftaya Darıca'da başladılar. Yaz mevsiminde, Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Etkinlikleri çerçevesinde günde 15 Bin insanı ağırlayan Darıca, kış mevsiminde de tercih noktasına dönüşmek üzere çaba harcıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.