Asfalt yenileme çalışmaları başladı

Spor 11.10.2020 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Asfalt yenileme çalışmaları başladı

Asfalt yenileme çalışmaları başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, F1 pistinin asfalt yenileme çalışmaları için start verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 yıl aradan sonra 13-15 Kasım tarihleri arasında Tuzla'daki İstanbul Park'ta gerçekleşecek Formula 1 pistinde incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, 5.3 kilometre uzunluğundaki pistin asfalt yenileme çalışmaları için başlangıç noktasında start vererek, asfalt kazıma makinesini çalıştırdı. Asfalt kazıma işlemlerini başlatmadan önce açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, şunları söyledi: "Bugün 9 yıl aradan sonra, önümüzdeki günlerde Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapacak İstanbul Park'tayız. Onun start noktasındayız. 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul önemli bir yarışmaya ev sahipliği yapacak. Alanında dünyanın en önemli yarışlarından biri olan Formula 1 yarışlarının 14. etabına burada ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyonun en iyi şekilde yapılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz de en iyi şekilde destek veriyoruz. İstanbulumuza, ülkemize yakışır çok önemli bir yarışa ev sahipliği yapmanın heyecanını taşıyoruz. İnşallah arkadaşlarımız bu organizasyonun üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Biz de onlara gerekli bütün desteği vereceğiz."  ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞÇİLİK VE İMALAT GEREKTİRİYOR Yarışın yapılacağı pistin asfaltının çok önemli bir işçilik ve imalat gerektirdiğini vurgulayan Karaismailoğlu, şöyle devam etti: "Burada bugün, gerekli bütün planlamalarımızı yapıyoruz. 13-15 Kasım'da bütün misafirlerimizi tabii maalesef ekran başında bekliyoruz. Salgın sürecinden dolayı buraya seyirci alamıyoruz. O konuyla ilgili bir gelişme olursa sizleri de bilgilendiririz zaten. Mevcut bulunduğumuz yerde 9 yıl ara vermiştik biliyorsunuz. Bu yıl 14. etabını burada yapacağız. Mevcut pistimizin asfaltının yenilenmesi gerekiyordu. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak ülkemize yakışır bir yarışa ev sahipliği yapmanın sorumluluğunu taşıyarak, arkadaşlarımız ile birlikte buranın asfaltını en iyi şekilde yenileyeceğiz. Buradaki Formula 1 yarışları için yapılacak asfalt çok özel bir işçilik ve imalat gerektiren bir işlem. Çok özen gösteriyoruz. Her konuda en başarılı işleri yaptığımız gibi, yüksek mühendislik gerektiren bu işi de en iyi şekilde en kısa zamanda bitirip hizmete sunacağız. Gerek İstanbul Park içindeki desteklerimiz gerekse dışarıda desteklerimiz de yarış bitene kadar en iyi şekilde devam edecek."
Asfalt yenileme çalışmaları başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, F1 pistinin asfalt yenileme çalışmaları için start verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 yıl aradan sonra 13-15 Kasım tarihleri arasında Tuzla'daki İstanbul Park'ta gerçekleşecek Formula 1 pistinde incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, 5.3 kilometre uzunluğundaki pistin asfalt yenileme çalışmaları için başlangıç noktasında start vererek, asfalt kazıma makinesini çalıştırdı. Asfalt kazıma işlemlerini başlatmadan önce açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, şunları söyledi: "Bugün 9 yıl aradan sonra, önümüzdeki günlerde Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapacak İstanbul Park'tayız. Onun start noktasındayız. 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul önemli bir yarışmaya ev sahipliği yapacak. Alanında dünyanın en önemli yarışlarından biri olan Formula 1 yarışlarının 14. etabına burada ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyonun en iyi şekilde yapılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz de en iyi şekilde destek veriyoruz. İstanbulumuza, ülkemize yakışır çok önemli bir yarışa ev sahipliği yapmanın heyecanını taşıyoruz. İnşallah arkadaşlarımız bu organizasyonun üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Biz de onlara gerekli bütün desteği vereceğiz."

 ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞÇİLİK VE İMALAT GEREKTİRİYOR

Yarışın yapılacağı pistin asfaltının çok önemli bir işçilik ve imalat gerektirdiğini vurgulayan Karaismailoğlu, şöyle devam etti: "Burada bugün, gerekli bütün planlamalarımızı yapıyoruz. 13-15 Kasım'da bütün misafirlerimizi tabii maalesef ekran başında bekliyoruz. Salgın sürecinden dolayı buraya seyirci alamıyoruz. O konuyla ilgili bir gelişme olursa sizleri de bilgilendiririz zaten. Mevcut bulunduğumuz yerde 9 yıl ara vermiştik biliyorsunuz. Bu yıl 14. etabını burada yapacağız. Mevcut pistimizin asfaltının yenilenmesi gerekiyordu. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak ülkemize yakışır bir yarışa ev sahipliği yapmanın sorumluluğunu taşıyarak, arkadaşlarımız ile birlikte buranın asfaltını en iyi şekilde yenileyeceğiz. Buradaki Formula 1 yarışları için yapılacak asfalt çok özel bir işçilik ve imalat gerektiren bir işlem. Çok özen gösteriyoruz. Her konuda en başarılı işleri yaptığımız gibi, yüksek mühendislik gerektiren bu işi de en iyi şekilde en kısa zamanda bitirip hizmete sunacağız. Gerek İstanbul Park içindeki desteklerimiz gerekse dışarıda desteklerimiz de yarış bitene kadar en iyi şekilde devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.