Asgari ücrete zam taşerona kadro

Gebze 03.10.2015 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Asgari ücrete zam taşerona kadro

Yarın açıklanacak AK Parti'nin seçim bildirgesinden asgari ücretliye ve taşeron işçiye de müjde çıkacak. Asgari ücret artırılacak, maliyetin bir bölümünü devlet üstlenecek. Kamudaki binlerce taşeron işçi de kadroya alınacak

AK Parti'nin seçim bildirgesinden 'asgari ücret ve taşeron' sürprizi çıktı. Yarın açıklanacak bildirgede; asgari ücretin yükseltilmesi için vergilerin bir bölümünün devlet tarafından sübvanse edilmesi, belli özellikleri taşıyan taşeron işçilerin de kadroya alınması gibi vaatler yer alıyor.  ARTIŞ YAPILACAK AK Parti, seçim bildirgesini yarın yapılacak tanıtım töreninde kamuoyu ile paylaşacak. Bildirge, ekonomi ağırlıklı olacak. Memur, çalışan, emekli başta olmak üzere dar gelirlilere dönük vaatler ön plana çıkacak. Bildirgenin en önemli ayaklarını ise asgari ücretliler ve taşeron işçiler oluşturacak. Net bin lira olan asgari ücretin yükseltilmesi hedefleniyor. Bunun faturasının çalışanlara çıkmaması, işverenin yükselen maliyetler nedeniyle yeni işçi alımını durdurmaması için de önlem alınacak.  DEVLET DESTEĞİ  Asgari ücretten alınan vergilerin bir bölümünü devlet üstlenecek. Taşeron işçiler de bildirgede önemli yer tutacak. Sayıları 1 milyon 400 bini bulan taşeron işçiler ile ilgili hükümetin yaptığı iyileştirme çalışmaları seçimden sonra hayata geçirilecek. Devlette çalışanlardan belli şartları taşıyanların zaman içinde kadroya alınması da bildirgede yer alacak.  KAYNAK: takvim
Yarın açıklanacak AK Parti'nin seçim bildirgesinden asgari ücretliye ve taşeron işçiye de müjde çıkacak. Asgari ücret artırılacak, maliyetin bir bölümünü devlet üstlenecek. Kamudaki binlerce taşeron işçi de kadroya alınacak

AK Parti'nin seçim bildirgesinden 'asgari ücret ve taşeron' sürprizi çıktı. Yarın açıklanacak bildirgede; asgari ücretin yükseltilmesi için vergilerin bir bölümünün devlet tarafından sübvanse edilmesi, belli özellikleri taşıyan taşeron işçilerin de kadroya alınması gibi vaatler yer alıyor. 

ARTIŞ YAPILACAK
AK Parti, seçim bildirgesini yarın yapılacak tanıtım töreninde kamuoyu ile paylaşacak. Bildirge, ekonomi ağırlıklı olacak. Memur, çalışan, emekli başta olmak üzere dar gelirlilere dönük vaatler ön plana çıkacak. Bildirgenin en önemli ayaklarını ise asgari ücretliler ve  işçiler oluşturacak. Net bin lira olan asgari ücretin yükseltilmesi hedefleniyor. Bunun faturasının çalışanlara çıkmaması, işverenin yükselen maliyetler nedeniyle yeni işçi alımını durdurmaması için de önlem alınacak. 

DEVLET DESTEĞİ 
Asgari ücretten alınan vergilerin bir bölümünü devlet üstlenecek. Taşeron işçiler de bildirgede önemli yer tutacak. Sayıları 1 milyon 400 bini bulan taşeron işçiler ile ilgili hükümetin yaptığı iyileştirme çalışmaları seçimden sonra hayata geçirilecek. Devlette çalışanlardan belli şartları taşıyanların zaman içinde kadroya alınması da bildirgede yer alacak. 

KAYNAK: takvim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.