ASİAD GEBZE GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Gebze 12.05.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ASİAD GEBZE GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi görev dağılımı için Gebze’de faaliyet gösteren İlyasbey Köfteci’sinde bir araya geldi. ASİAD Gebze Şubesi yönetim kurulu üyesi Müslüm Osmanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda ASİAD Gebze Şubesi görev dağılımı yaptı.

SALTAŞ “BİZ BİR AİLEYİZ”   ASİAD Gebze yeni yönetimi için görev dağılımının hayırlı olmasını dile getiren ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş, toplantıda şöyle konuştu: “Biz bir aileyiz. Burada her iş kolundan iş yapan arkadaşlarımız var. Gebze’de yaşıyoruz. Gebze’de ticaret yapıyoruz. Doyduğumuz yer burası. Amacımız Gebze’ye bir şeyler katmak. Bunun için çalışıyoruz. ASİAD ailesi olarak güzel işlere imza atacağız.” Dedi. Görev dağılımı şu şekilde oldu: Başkan: Tuncer Saltaş, İkinci Başkan: Erhan Atmaca. Genel Sekreter: Murat Doğan.  Başkan yardımcıları: Şazim Boztaş, Oktay Göksu, Murat Akboğa. Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı: Mustafa Akıncılar. Disiplin sicil kurulu başkanı: Abdurrahman Aslan. Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Avukat Yakup Şakar. Seçim işleri sorumlusu: Gülümser Akkaoyunoğlu. Basından sorumlu danışman: Muammer Karakaya. Yönetim Kurulu üyeleri: Özcan Karagöz, Erhan Öztürk, Sadık Aslan, Bülent Tüysüz, Müslüm Osmanoğlu, İlyas Vergili, Tolga Özder, Fatma Gökyıldız, Erbay Kılıç. DENETİM KURULU: Mehmet Kaya, Barış Kotan, Gökhan Torun, Ufuk Kara, Yüksel Akça.  
Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi görev dağılımı için Gebze’de faaliyet gösteren İlyasbey Köfteci’sinde bir araya geldi. ASİAD Gebze Şubesi yönetim kurulu üyesi Müslüm Osmanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda ASİAD Gebze Şubesi görev dağılımı yaptı.

SALTAŞ “BİZ BİR AİLEYİZ”

 

ASİAD Gebze yeni yönetimi için görev dağılımının hayırlı olmasını dile getiren ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş, toplantıda şöyle konuştu: “Biz bir aileyiz. Burada her iş kolundan iş yapan arkadaşlarımız var. Gebze’de yaşıyoruz. Gebze’de ticaret yapıyoruz. Doyduğumuz yer burası. Amacımız Gebze’ye bir şeyler katmak. Bunun için çalışıyoruz. ASİAD ailesi olarak güzel işlere imza atacağız.” Dedi.

Görev dağılımı şu şekilde oldu: Başkan: Tuncer Saltaş, İkinci Başkan: Erhan Atmaca. Genel Sekreter: Murat Doğan.  Başkan yardımcıları: Şazim Boztaş, Oktay Göksu, Murat Akboğa. Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı: Mustafa Akıncılar. Disiplin sicil kurulu başkanı: Abdurrahman Aslan. Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Avukat Yakup Şakar. Seçim işleri sorumlusu: Gülümser Akkaoyunoğlu. Basından sorumlu danışman: Muammer Karakaya. Yönetim Kurulu üyeleri: Özcan Karagöz, Erhan Öztürk, Sadık Aslan, Bülent Tüysüz, Müslüm Osmanoğlu, İlyas Vergili, Tolga Özder, Fatma Gökyıldız, Erbay Kılıç.

DENETİM KURULU: Mehmet Kaya, Barış Kotan, Gökhan Torun, Ufuk Kara, Yüksel Akça.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.