GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aşıklar Çayırova’da buluşuyor

Çayırova 10.01.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aşıklar Çayırova’da buluşuyor

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aşıklar Şöleni 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Her ay birbirinden farklı etkinliklerle kültür ve sanat alanında programlar düzenleyen belediye Aşıkları Çayırovalılarla buluşturuyor. Ardahan, Erzurum, Erzincan, Sivas, Gümüşhane ve Kars Derneklerinin iş birliği ile 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gecede 10 farklı ozan ve aşık sahne alacak. Ozan Baki Çetin, aşık Şahin Turgutoğlu, ozan Recep Ateş, aşık Yaşar Demiroğlu, aşık Zakir Tekgül, aşık Erzade Kapan, aşık Tacettin Dursun, aşık Muhsin Özkılıç, aşık Tırnaz Maraganlı ve aşık Ramin Maraganlı gibi ozan ve aşıkların atışacağı programda türküler ve birbirinden değerli eserlerde seslendirilecek. Çocuk Tiyatrosu Öte yandan Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu programında 2 ayrı çocuk tiyatrosu sahne alacak. 11 Ocak Cumartesi günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00 ile 15.00 saatlerinde “Kurşun Asker” , Ocak Pazar günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde “Bir Uzay Masalı” aldı çocuk oyununu 13.00-15.00 saatlerinde 2 ayrı seans olarak gösterime sunulacak..    

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Aşıklar Şöleni 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Her ay birbirinden farklı etkinliklerle kültür ve sanat alanında programlar düzenleyen belediye Aşıkları Çayırovalılarla buluşturuyor. Ardahan, Erzurum, Erzincan, Sivas, Gümüşhane ve Kars Derneklerinin iş birliği ile 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gecede 10 farklı ozan ve aşık sahne alacak.

Ozan Baki Çetin, aşık Şahin Turgutoğlu, ozan Recep Ateş, aşık Yaşar Demiroğlu, aşık Zakir Tekgül, aşık Erzade Kapan, aşık Tacettin Dursun, aşık Muhsin Özkılıç, aşık Tırnaz Maraganlı ve aşık Ramin Maraganlı gibi ozan ve aşıkların atışacağı programda türküler ve birbirinden değerli eserlerde seslendirilecek.

Çocuk Tiyatrosu

Öte yandan Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu programında 2 ayrı çocuk tiyatrosu sahne alacak. 11 Ocak Cumartesi günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00 ile 15.00 saatlerinde “Kurşun Asker” , Ocak Pazar günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde “Bir Uzay Masalı” aldı çocuk oyununu 13.00-15.00 saatlerinde 2 ayrı seans olarak gösterime sunulacak..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.