Aşıklar geçidi Gebze’yi salladı

Gebze 22.05.2017 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aşıklar geçidi Gebze’yi salladı

Genel sergi festivalini ilk kez Gebze’de gerçekleştiren KO-MEK festivalin 3. gününde de birbirinden güzel etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşattı. Verdiği başarılı meslek ve sanat eğitimleri ile Tüm Kocaelilerin kalbine taht kuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Kursları Gebze’de gerçekleştirdiği genel sergi ile de vatandaşlardan tam not aldı. Mümin Sarıkaya konseri ile kapılarını açan KO-MEK Genel Sergi Festivali ikinci gün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen gece ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Festivalin 3. Gününde gerçekleştirilen birbirinden güzel ve eğlenceli programlarla sergiyi gezmeye gelen vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatan KO-MEK aşıklar geçidi ile izleyenlerin gönlüne taht kurdu. BU FESTİVALDE HERKESE YER VAR Genel sergi festivalinin 3. gününde sabahın erken saatlerinde başlayan programlarla sergiyi gezmeye gelen özellikle çocuklu anne babaları yalnız bırakmadı. Sırf Tiyatro Çocuk Oyunları gurubunun sahnelediği çocuk oyunları ile çocukları eğlendiren KO-MEK ayrıca gün boyunca vatandaşlara Pişmaniye, Pamuk Şeker, Lokma ve Macun dağıtarak çocukların gönüllerince eğlenmesini sağladı. Festivalde ayrıca KO-MEK Tiyatro grubu öğrencileri “7 Bölge ile Türkiye” gösterisi izleyenlerden tam not aldı. AŞIKLAR GEÇİDİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ Festival boyunca bir dizi etkinlikle vatandaşlarla buluşan KO-MEK, yarışmalardan konserlere, eğitim uygulamalarından branş tanıtımlarına adeta bir kültür ve sanat fırtınası estirmeye 3. gün de devam etti. Gecede ayrıca sahne alan Gebze Aşıklar, Şairler Yazarlar, ve Edebiyatçılar, Kültür Evi derneğinin düzenlediği programda Türkiye’nin farklı illerinden 25 aşık sahne alarak yaklaşık 3 saat boyunca birbirinden güzel atışmalar ve türküler ile izleyenleri büyüledi. Ayrıca Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığına atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcımız Feyzullah Okumuş KO-MEK Genel Sergi Festivalimizi ziyaret etti.

Genel sergi festivalini ilk kez Gebze’de gerçekleştiren KO-MEK festivalin 3. gününde de birbirinden güzel etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşattı.

Verdiği başarılı meslek ve sanat eğitimleri ile Tüm Kocaelilerin kalbine taht kuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Kursları Gebze’de gerçekleştirdiği genel sergi ile de vatandaşlardan tam not aldı. Mümin Sarıkaya konseri ile kapılarını açan KO-MEK Genel Sergi Festivali ikinci gün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlenen gece ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Festivalin 3. Gününde gerçekleştirilen birbirinden güzel ve eğlenceli programlarla sergiyi gezmeye gelen vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatan KO-MEK aşıklar geçidi ile izleyenlerin gönlüne taht kurdu.

BU FESTİVALDE HERKESE YER VAR

Genel sergi festivalinin 3. gününde sabahın erken saatlerinde başlayan programlarla sergiyi gezmeye gelen özellikle çocuklu anne babaları yalnız bırakmadı. Sırf Tiyatro Çocuk Oyunları gurubunun sahnelediği çocuk oyunları ile çocukları eğlendiren KO-MEK ayrıca gün boyunca vatandaşlara Pişmaniye, Pamuk Şeker, Lokma ve Macun dağıtarak çocukların gönüllerince eğlenmesini sağladı. Festivalde ayrıca KO-MEK Tiyatro grubu öğrencileri “7 Bölge ile Türkiye” gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

AŞIKLAR GEÇİDİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Festival boyunca bir dizi etkinlikle vatandaşlarla buluşan KO-MEK, yarışmalardan konserlere, eğitim uygulamalarından branş tanıtımlarına adeta bir kültür ve sanat fırtınası estirmeye 3. gün de devam etti. Gecede ayrıca sahne alan Gebze Aşıklar, Şairler Yazarlar, ve Edebiyatçılar, Kültür Evi derneğinin düzenlediği programda Türkiye’nin farklı illerinden 25 aşık sahne alarak yaklaşık 3 saat boyunca birbirinden güzel atışmalar ve türküler ile izleyenleri büyüledi. Ayrıca Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığına atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcımız Feyzullah Okumuş KO-MEK Genel Sergi Festivalimizi ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.