AŞIRI HIZ KAZA GETİRDİ

Kocaeli 20.01.2015 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AŞIRI HIZ KAZA GETİRDİ

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Sarıcalar mevkiinde kontrolden çıkan aracın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Sarıcalar mevkiinde merkez istikametine gitmekte olan Mustafa K. idaresindeki 41 HA 688 plakalı panelvan tipi araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada araç içinde bulunan Mustafa K. ve yanındaki Bekir Y. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçtan sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartılan yaralılardan Mustafa K., ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçtaki Bekir Y. ise sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle Eski İstanbul Yolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak verildi.Araç olay yerine gelen çekici ile otoparka götürülürken, Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.    
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Sarıcalar mevkiinde kontrolden çıkan aracın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Sarıcalar mevkiinde merkez istikametine gitmekte olan Mustafa K. idaresindeki 41 HA 688 plakalı panelvan tipi araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada araç içinde bulunan Mustafa K. ve yanındaki Bekir Y. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçtan sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartılan yaralılardan Mustafa K., ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçtaki Bekir Y. ise sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle Eski İstanbul Yolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak verildi.
Araç olay yerine gelen çekici ile otoparka götürülürken, Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.