GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Asker eğlenceleri hız kesmiyor

Gebze 06.07.2020 - 21:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Asker eğlenceleri hız kesmiyor

GEBZELİLERE UYARI HAK GETİRE

Yapılan tüm uyarılara, açıklamalara rağmen, Gebzeliler asker eğlencelerine ve uğurlamalarına Gebze Otogarı’nda devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın “Bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil” açıklamalarına, ilçe sağlık müdürlüklerinin tüm uyarlılarına rağmen Gebze Otogarı’nda Gebzeliler asker eğlencelerine ve uğurlamalarına devam ediyor. SOSYAL MESAFE UNUTULDU Pazar günü en kalabalık gecelerinden birini yaşayan Gebze Otogarı’nda asker uğurlamasına gelen yüzlerce kişi sosyal mesafe kuralarını unutarak harekete hazırlanan otobüslerin çevresini doldurdu. Korona virüs salgınına rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak asker uğurlaması için toplandı. DENETLEME NEREDE? Toplu organizasyon yasak olmasına rağmen toplanan kalabalığın saatlerce süren asker uğurlaması vatandaşları çileden çıkarttı. Otogardaki kalabalık gece boyu devam etti. İnsan hayatının hiçe sayıldığı görüntülerde herhangi bir denetimin olmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.
GEBZELİLERE UYARI HAK GETİRE

Yapılan tüm uyarılara, açıklamalara rağmen, Gebzeliler asker eğlencelerine ve uğurlamalarına Gebze Otogarı’nda devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın “Bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil” açıklamalarına, ilçe sağlık müdürlüklerinin tüm uyarlılarına rağmen Gebze Otogarı’nda Gebzeliler asker eğlencelerine ve uğurlamalarına devam ediyor.

SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Pazar günü en kalabalık gecelerinden birini yaşayan Gebze Otogarı’nda asker uğurlamasına gelen yüzlerce kişi sosyal mesafe kuralarını unutarak harekete hazırlanan otobüslerin çevresini doldurdu. Korona virüs salgınına rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak asker uğurlaması için toplandı.

DENETLEME NEREDE?

Toplu organizasyon yasak olmasına rağmen toplanan kalabalığın saatlerce süren asker uğurlaması vatandaşları çileden çıkarttı. Otogardaki kalabalık gece boyu devam etti. İnsan hayatının hiçe sayıldığı görüntülerde herhangi bir denetimin olmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.