Asker uğurlamaları koronaya davet çıkarıyor

Gündem 09.06.2020 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Asker uğurlamaları koronaya davet çıkarıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ‘Bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu’ açıklamasına rağmen Dilovası’nda dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Türkiye'de korona virüsle mücadelede kapsamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı. 1 Haziran'dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere rağmen celp döneminin gelmesiyle birlikte Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinde gruplar, asker uğurlama adı altına bir araya geldi. MESAFEYİ VE MASKEYİ HİÇE SAYDILAR Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ‘bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu’ açıklamasına rağmen Dilovası’nda dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Dilovası’nda toplanan kalabalık gruplar, ilk olarak yüksek sesli müzikler eşliğinde onlarca uyarıya rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekmeye başladı. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ‘Bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu’ açıklamasına rağmen Dilovası’nda dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.

Türkiye'de korona virüsle mücadelede kapsamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı. 1 Haziran'dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere rağmen celp döneminin gelmesiyle birlikte Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinde gruplar, asker uğurlama adı altına bir araya geldi.

MESAFEYİ VE MASKEYİ HİÇE SAYDILAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ‘bir asker uğurlaması sebebiyle de 58 kişi enfekte oldu’ açıklamasına rağmen Dilovası’nda dün gece dehşete düşüren görüntüler kaydedildi. Dilovası’nda toplanan kalabalık gruplar, ilk olarak yüksek sesli müzikler eşliğinde onlarca uyarıya rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekmeye başladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.