Askeri araç ile minibüs çarpıştı: 2'si asker 12 yaralı

08.10.2015 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Askeri araç ile minibüs çarpıştı: 2'si asker 12 yaralı

İzmir'de asker araç ile işçileri taşıyan servis minibüsü çarpıştı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde askeri araçla, işçileri taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da devrilirken, kaza sonucu 2'si asker toplamda 12 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Torbalı ilçesi Bayındır yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Torbalı istikametinden Bayındır istikametine seyir halinde olan 35 S 0226 plakalı İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı işçileri taşıyan servis minibüsü, başka bir araca çarpmamak için sollama yaparak karşı yönden gelen jandarma aracıyla çarpıştı. Meydana gelen feci kazanın etsiyle her iki araçta devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye ekibi sevk edilirken, yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. KAYNAK:HABERTÜRK
İzmir'de asker araç ile işçileri taşıyan servis minibüsü çarpıştı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde askeri araçla, işçileri taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da devrilirken, kaza sonucu 2'si asker toplamda 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Torbalı ilçesi Bayındır yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Torbalı istikametinden Bayındır istikametine seyir halinde olan 35 S 0226 plakalı İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı işçileri taşıyan servis minibüsü, başka bir araca çarpmamak için sollama yaparak karşı yönden gelen jandarma aracıyla çarpıştı.

Meydana gelen feci kazanın etsiyle her iki araçta devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye ekibi sevk edilirken, yaralılar çevre hastanelere sevk edildi.

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.