Askıda kalan direk tehlike saçıyor!

Çayırova 18.01.2017 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Askıda kalan direk tehlike saçıyor!

Çayırova’da devrilen ve adeta askıda duran elektrik direği tepki çekiyor. Çayırova’da devrilen ve adeta askıda duran elektrik direği tepki çekiyor. Çayırova Köprüsü yanında bulunan bir Akaryakıt istasyonunun hemen arkasında bulunan elektrik direği, Pazar akşamı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Adeta askıda duran elektrik direğini hemen altından ise her gün binlerce araç geçiyor. Sürücüler için büyük tehlike saçan 3 gündür ekiplerin müdahalede bulunmadığını ifade eden vatandaşlar, şikayette bulunarak, kazaya yol açmadan onarılmasını istediler. KABLOLAR YERE SAÇILDI Çayırova Köprüsü yanında bulunan bir Akaryakıt istasyonunun hemen arkasında bulunan elektrik direği, Pazar akşamı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Tehlike saçan elektrik direğinin telleri yola saçılmış durumda. Direğin devrildiğini gören vatandaşlar, olası bir yağmur da faciaya davet çıkaracak olan elektrik direği ile yetkililerin bir an önce ilgilenmesini istediler. 

Çayırova’da devrilen ve adeta askıda duran elektrik direği tepki çekiyor. Çayırova’da devrilen ve adeta askıda duran elektrik direği tepki çekiyor. Çayırova Köprüsü yanında bulunan bir Akaryakıt istasyonunun hemen arkasında bulunan elektrik direği, Pazar akşamı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Adeta askıda duran elektrik direğini hemen altından ise her gün binlerce araç geçiyor. Sürücüler için büyük tehlike saçan 3 gündür ekiplerin müdahalede bulunmadığını ifade eden vatandaşlar, şikayette bulunarak, kazaya yol açmadan onarılmasını istediler.

KABLOLAR YERE SAÇILDI

Çayırova Köprüsü yanında bulunan bir Akaryakıt istasyonunun hemen arkasında bulunan elektrik direği, Pazar akşamı şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Tehlike saçan elektrik direğinin telleri yola saçılmış durumda. Direğin devrildiğini gören vatandaşlar, olası bir yağmur da faciaya davet çıkaracak olan elektrik direği ile yetkililerin bir an önce ilgilenmesini istediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.