19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aslan Çimento kep attı

Darıca 07.06.2017 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aslan Çimento kep attı

Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıl sonu mezuniyet ve kep atma törenini gerçekleştirdi. Gerçekleşen törenle ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü K.Mehmet Gül,”Bu yıl Aslan Çimento MTAL ailesi, 379 mezun vermiştir. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımızın da katıldığı törende,  okul birincilerimize ödülleri verilmiştir. Katılımın yüksek olduğu mezuniyet törenimizde, okul bahçesinde  verilen iftar yemeği ile Mubarek Ramazan Ayının bereketi yaşanmıştır. Öğrencilerimizin aile büyüklerinin de katılması ile görkemli bir şölene dönüşen mezuniyet törenimizin, gelecek yıllarda da devam ederek geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır. “dedi.

Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıl sonu mezuniyet ve kep atma törenini gerçekleştirdi.

Gerçekleşen törenle ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü K.Mehmet Gül,”Bu yıl Aslan Çimento MTAL ailesi, 379 mezun vermiştir. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımızın da katıldığı törende,  okul birincilerimize ödülleri verilmiştir. Katılımın yüksek olduğu mezuniyet törenimizde, okul bahçesinde  verilen iftar yemeği ile Mubarek Ramazan Ayının bereketi yaşanmıştır. Öğrencilerimizin aile büyüklerinin de katılması ile görkemli bir şölene dönüşen mezuniyet törenimizin, gelecek yıllarda da devam ederek geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.