Aşure berekettir, paylaşmanın ve sevginin ürünüdür

Çayırova 23.10.2016 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aşure berekettir, paylaşmanın ve sevginin ürünüdür

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi Aşure programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’nin organize ettiği Aşure etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen ve okulu gezen Başkan Karaosmanoğlu, gençlere aşure de ikram etti. Birliktelikte bir konuşma yaparak düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Aşure berekettir, paylaşmanın ve sevginin ürünüdür” dedi.   EN GÜZEL ŞÜKÜR PAYLAŞMAKTIR Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu Aşure etkinliğinde öğrencilerle yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sevgili öğrenciler, en güzel şükür paylaşmaktır ve bu da insani bir değerdir. Bizim ahlakımızda ve inanç değerlerimizde bir güzellik ne kadar paylaşılırsa o kadar çoğalır. Bu anlamlı organizasyon için emek sarf edenlere teşekkür ediyorum” dedi.     “Z” KÜTÜPHANESİ KONUSUNDA DESTEK OLUNACAK Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Okul Müdürü Ekrem İbiş’in ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte, Okul Aile Birliği Başkanı Canan Çakıroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na günün anısına bir hediye takdim ederken, okulun öğrencileri de Başkan Karaosmanoğlu’nun resmedildiği kare kalem çalışmasını da kendisine hediye ettiler. Okulu ve kütüphaneyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerden gelen “Z” kütüphane talebine de olumlu cevap vererek, gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’ne sağladığı ses sistemi ve müzik aletleri için öğrenciler ayrıca Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi Aşure programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’nin organize ettiği Aşure etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen ve okulu gezen Başkan Karaosmanoğlu, gençlere aşure de ikram etti. Birliktelikte bir konuşma yaparak düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Aşure berekettir, paylaşmanın ve sevginin ürünüdür” dedi.
 
EN GÜZEL ŞÜKÜR PAYLAŞMAKTIR
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu Aşure etkinliğinde öğrencilerle yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sevgili öğrenciler, en güzel şükür paylaşmaktır ve bu da insani bir değerdir. Bizim ahlakımızda ve inanç değerlerimizde bir güzellik ne kadar paylaşılırsa o kadar çoğalır. Bu anlamlı organizasyon için emek sarf edenlere teşekkür ediyorum” dedi.  
 
“Z” KÜTÜPHANESİ KONUSUNDA DESTEK OLUNACAK
Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Okul Müdürü Ekrem İbiş’in ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte, Okul Aile Birliği Başkanı Canan Çakıroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na günün anısına bir hediye takdim ederken, okulun öğrencileri de Başkan Karaosmanoğlu’nun resmedildiği kare kalem çalışmasını da kendisine hediye ettiler. Okulu ve kütüphaneyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerden gelen “Z” kütüphane talebine de olumlu cevap vererek, gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’ne sağladığı ses sistemi ve müzik aletleri için öğrenciler ayrıca Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.