ATAKAN BAŞARIYA DOYMUYOR

Darıca 22.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ATAKAN BAŞARIYA DOYMUYOR

12-19 Mart 2017 Antalya’da ‘’Tennis Europa U-12 Boy’s Single’s Finalist March 2017 ‘’ müsabakaları sona erdi.

Yurtdışından da katılımın olduğu maçlarda Özel İlim 5-A öğrencisi Atakan Karahan 2. Oldu.            İlim Eğitim Kurumları Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Tenis çocuklarımızın dikkat ve odaklanma becerilerini güçlendirirken sosyal anlamda kazandırdığı deneyimlerle de gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Atakan okulumuzda hem akademik olarak hem de olumlu kişilik özellikleri açısından örnek bir öğrencimizdir. Bu yaşta kazandığı sayısız başarılar, geleceğin milli tenisçisi olma yolunda sinyaller vermektedir. Kendisiyle gurur duyuyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum ‘’ dedi.  
12-19 Mart 2017 Antalya’da ‘’Tennis Europa U-12 Boy’s Single’s Finalist March 2017 ‘’ müsabakaları sona erdi.

Yurtdışından da katılımın olduğu maçlarda Özel İlim 5-A öğrencisi Atakan Karahan 2. Oldu.

 

         İlim Eğitim Kurumları Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Tenis çocuklarımızın dikkat ve odaklanma becerilerini güçlendirirken sosyal anlamda kazandırdığı deneyimlerle de gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Atakan okulumuzda hem akademik olarak hem de olumlu kişilik özellikleri açısından örnek bir öğrencimizdir. Bu yaşta kazandığı sayısız başarılar, geleceğin milli tenisçisi olma yolunda sinyaller vermektedir. Kendisiyle gurur duyuyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum ‘’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.