Atakan Tunç’un mutlu günü

Darıca 15.09.2019 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Atakan Tunç’un mutlu günü

TUĞRA VE EYMEN ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Bölgemizin tanınan ve sevilen simalarından Atakan Tunç, yakışıklı oğulları Tuğra ve Eymen’i sünnet ettirdi. Çocuklarının ilk mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşayan Gülhan&Atakan Tunç ailesinin mutlulukları gözlerinden okunurken,  Beyaz İnci Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet düğünü adeta doldu taştı. Bölgemizin seçkin simalarının katıldığı görkemli düğüne, iş, siyasi ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri katıldı. BAŞKAN BIYIK DÜĞÜNE KATILDI Düğüne katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Atakan Tunç’u tebrik ederek, “Allah damatlıklarını da göstersin” ifadelerine yer verdi. Tunç ise yaptığı açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, eş, dost akraba ve tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum “dedi.
TUĞRA VE EYMEN ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Bölgemizin tanınan ve sevilen simalarından Atakan Tunç, yakışıklı oğulları Tuğra ve Eymen’i sünnet ettirdi. Çocuklarının ilk mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşayan Gülhan&Atakan Tunç ailesinin mutlulukları gözlerinden okunurken,  Beyaz İnci Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet düğünü adeta doldu taştı. Bölgemizin seçkin simalarının katıldığı görkemli düğüne, iş, siyasi ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının önde gelen temsilcileri katıldı.

BAŞKAN BIYIK DÜĞÜNE KATILDI

Düğüne katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Atakan Tunç’u tebrik ederek, “Allah damatlıklarını da göstersin” ifadelerine yer verdi. Tunç ise yaptığı açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına, eş, dost akraba ve tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.