19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Atamadık, olmadı…”

Spor 17.02.2020 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Atamadık, olmadı…”

Üst üste aldığı iki talihsiz yenilgiyle sıkıntılı bir sürece giren Hidropaks Gebze Tayfunspor’da Asbaşkan Maruf Işıkdağ önemli açıklamalarda bulundu. Arslanbey G.B maçını değerlendiren Işıkdağ, yenilgiye rağmen oyuncularının iyi niyetli mücadelelerinden memnun kaldığını söyledi. Şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten tecrübeli yönetici Işıkdağ, “Oyuncularımız kazanma adına her şeyi yapsalar da, gol yollarındaki bitiricilik konusundaki eksikliğimiz pahalıya mal oldu. Bunun üstüne bir de penaltı kaçırınca bu tarz maçları çevirmek kolay olmuyor. Futbolun değişmez kurallarından ‘atamayana atalar kuralı’ ne yazık ki bu maçta da işledi. Teknik heyet ve futbolcularımızın kaybedilen puanları telafi edebilmeleri adına 10 maçları daha var. Takımımıza inanıyor ve güveniyorum” dedi. YAN HAKEMLER İNSİYATİF ALMIYOR Öte yandan Işıkdağ hakemler hakkında da düşüncelerini paylaştı. Hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Işıkdağ, “Hakemlerimizde art niyet aramıyoruz ancak formsuz bir sezon geçirdikleri gerçek. Özellikle yan hakemler hiç insiyatif almıyor. Orta hakemin aldığı her karara uyuyorlar. Maç içerisindeki küçük gibi gözüken hatalar maçın sonucuna tesir ediyor. Hakemlerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Üst üste aldığı iki talihsiz yenilgiyle sıkıntılı bir sürece giren Hidropaks Gebze Tayfunspor’da Asbaşkan Maruf Işıkdağ önemli açıklamalarda bulundu. Arslanbey G.B maçını değerlendiren Işıkdağ, yenilgiye rağmen oyuncularının iyi niyetli mücadelelerinden memnun kaldığını söyledi. Şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten tecrübeli yönetici Işıkdağ, “Oyuncularımız kazanma adına her şeyi yapsalar da, gol yollarındaki bitiricilik konusundaki eksikliğimiz pahalıya mal oldu. Bunun üstüne bir de penaltı kaçırınca bu tarz maçları çevirmek kolay olmuyor. Futbolun değişmez kurallarından ‘atamayana atalar kuralı’ ne yazık ki bu maçta da işledi. Teknik heyet ve futbolcularımızın kaybedilen puanları telafi edebilmeleri adına 10 maçları daha var. Takımımıza inanıyor ve güveniyorum” dedi.

YAN HAKEMLER İNSİYATİF ALMIYOR

Öte yandan Işıkdağ hakemler hakkında da düşüncelerini paylaştı. Hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Işıkdağ, “Hakemlerimizde art niyet aramıyoruz ancak formsuz bir sezon geçirdikleri gerçek. Özellikle yan hakemler hiç insiyatif almıyor. Orta hakemin aldığı her karara uyuyorlar. Maç içerisindeki küçük gibi gözüken hatalar maçın sonucuna tesir ediyor. Hakemlerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.