Atatürk Havalimanı'nda alarm!

22.05.2017 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atatürk Havalimanı'nda alarm!

Atatürk Havalimanı'ndan piste giren bir köpek yüzünden alarm verildi. Köpek bölgeden uzaklaştırılana kadar bazı uçaklar pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Atatürk Havalimanı'nın iniş için kullanılan pistine  bir köpeğin girmesi nedeniyle bazı uçaklar pisti pas geçti. Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde iniş için alçalan bir uçağın  pilotu pistte bir köpeği görünce yeniden yükseldi. Bunun üzerine iniş için sıra bekleyen diğer 4 uçak da pisti pas geçmek  zorunda kaldı. Haber verilmesi üzerine Devlet Hava Meydanları ekipleri köpeği  bölgeden uzaklaştırdı. Bir süre sonra uçaklar piste normal şekilde indi.
Atatürk Havalimanı'ndan piste giren bir köpek yüzünden alarm verildi. Köpek bölgeden uzaklaştırılana kadar bazı uçaklar pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Atatürk Havalimanı'nın iniş için kullanılan pistine  bir köpeğin girmesi nedeniyle bazı uçaklar pisti pas geçti.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde iniş için alçalan bir uçağın  pilotu pistte bir köpeği görünce yeniden yükseldi.

Bunun üzerine iniş için sıra bekleyen diğer 4 uçak da pisti pas geçmek  zorunda kaldı.

Haber verilmesi üzerine Devlet Hava Meydanları ekipleri köpeği  bölgeden uzaklaştırdı.

Bir süre sonra uçaklar piste normal şekilde indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.