19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Atatürk ilkelerine bağlı kaldık!

Gebze 16.06.2019 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Atatürk ilkelerine bağlı kaldık!

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Atatürk ilke inkılaplarına bağlı kalarak eğitim öğretim yılının sonuna geldiklerini belirten Doğan, “17 Eylül 2018 tarihinde başlayan bir eğitim maratonunun daha sonuna geldik. Tüm yönetici ve öğretmenlerimiz eğitim sistemimizin öngördüğü hedefler doğrultusunda öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milletimizin milli, ahlaki, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ülkemize karşı güven ve sorumluluklarını bilen, beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı, hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, her türlü teknolojik gelişmelere ayak uyduran verimli bireyler olarak yetişmelerinde büyük gayret göstermişlerdir. Velilerimizin de çok önemli katkılarının olduğuna inandığımız bu süreçte emeği geçen herkesi candan kutluyorum” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Atatürk ilke inkılaplarına bağlı kalarak eğitim öğretim yılının sonuna geldiklerini belirten Doğan, “17 Eylül 2018 tarihinde başlayan bir eğitim maratonunun daha sonuna geldik. Tüm yönetici ve öğretmenlerimiz eğitim sistemimizin öngördüğü hedefler doğrultusunda öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milletimizin milli, ahlaki, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ülkemize karşı güven ve sorumluluklarını bilen, beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı, hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, her türlü teknolojik gelişmelere ayak uyduran verimli bireyler olarak yetişmelerinde büyük gayret göstermişlerdir. Velilerimizin de çok önemli katkılarının olduğuna inandığımız bu süreçte emeği geçen herkesi candan kutluyorum” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.