Atlı Binicilik Rekora Koşuyor

Spor 11.06.2017 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atlı Binicilik Rekora Koşuyor

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 3 ay içerisinde 2 bin 100 öğrenciyi ata sporumuz binicilik sporuyla tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Eğitim Merkezi’nde Yaz Okulları kapsamında 300 öğrenciye daha binicilik eğitimi verilecek. AİLELER İLGİDEN MEMNUN Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 3 ay içerisinde 2 bin 100 öğrenciyi binicilik sporu ile tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Binicilik Eğitim Merkezi’nde ayrıca Gebze Belediyesi Yaz Okulları kapsamında da 300 öğrenciye binicilik eğitimi başlangıçtan ileri düzeye doğru eğitim verilecek. Gebzeli bütün çocukları binicilik sporuyla tanıştırmayı hedefleyen Atlı Eğitim Merkezi yöneticileri çocukların ve ailelerinin kulübe olan ilgisinden oldukça memnun. ÖNCE EĞİTİM HAZIRLIKLARI Gaziler Dağı’nda bulunan Atlı Eğitim Merkezine gelen çocuklara öncelikle binicilikte uymaları gereken kurallar anlatılıyor. Daha sonra, gruplara ayrılan çocuklara önce ata nasıl binilmesinin anlatıldığı eğitim videosu izletiliyor. Ahır bölümünde atların özellikleri birer birer anlatılarak çocuklara atlar sevdiriliyor. Ata binmeye hazır olan çocuklara son olarak, açma-germe ve ısınma hareketleri yaptırılıyor. EĞİTİMLER OLDUKÇE EĞLENCELİ Gruplar halinde antrenörler eşliğinde manej alanına giren çocukların eğitimlerine başlanmış oluyor. Oldukça keyifli geçen çocukların binicilik eğitimleri sırasındaki mutlulukları görülmeye değer. Hayvanlarla yakından temas ve iletişim kurma fırsatı bulan çocukların hayvan sevgileri de pekişmiş oluyor. BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR Çocuklar için hazırlanan program sadece binicilik eğitimi ile sınırlı kalmıyor. Binicilik eğitimi sonrası çocuklar satranç, zeka oyunları, bocce ile oldukça güzel zaman geçiriyor. Atlı Eğitim Merkezi’ne gelen çocuklar her projesini geleceğin teminatı çocukları düşünerek hayata geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e onlara sundukları imkanlardan ötürü teşekkür etti. Atlı Eğitim Merkezi yetkilileri önümüzdeki süreçte Özel Çocuklar için Hippoterapi çalışmalarına yönelik hazırlıkların da sürdüğü bilgisi verildi.

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 3 ay içerisinde 2 bin 100 öğrenciyi ata sporumuz binicilik sporuyla tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Eğitim Merkezi’nde Yaz Okulları kapsamında 300 öğrenciye daha binicilik eğitimi verilecek.

AİLELER İLGİDEN MEMNUN

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 3 ay içerisinde 2 bin 100 öğrenciyi binicilik sporu ile tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Binicilik Eğitim Merkezi’nde ayrıca Gebze Belediyesi Yaz Okulları kapsamında da 300 öğrenciye binicilik eğitimi başlangıçtan ileri düzeye doğru eğitim verilecek. Gebzeli bütün çocukları binicilik sporuyla tanıştırmayı hedefleyen Atlı Eğitim Merkezi yöneticileri çocukların ve ailelerinin kulübe olan ilgisinden oldukça memnun.

ÖNCE EĞİTİM HAZIRLIKLARI

Gaziler Dağı’nda bulunan Atlı Eğitim Merkezine gelen çocuklara öncelikle binicilikte uymaları gereken kurallar anlatılıyor. Daha sonra, gruplara ayrılan çocuklara önce ata nasıl binilmesinin anlatıldığı eğitim videosu izletiliyor. Ahır bölümünde atların özellikleri birer birer anlatılarak çocuklara atlar sevdiriliyor. Ata binmeye hazır olan çocuklara son olarak, açma-germe ve ısınma hareketleri yaptırılıyor.

EĞİTİMLER OLDUKÇE EĞLENCELİ

Gruplar halinde antrenörler eşliğinde manej alanına giren çocukların eğitimlerine başlanmış oluyor. Oldukça keyifli geçen çocukların binicilik eğitimleri sırasındaki mutlulukları görülmeye değer. Hayvanlarla yakından temas ve iletişim kurma fırsatı bulan çocukların hayvan sevgileri de pekişmiş oluyor.

BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR

Çocuklar için hazırlanan program sadece binicilik eğitimi ile sınırlı kalmıyor. Binicilik eğitimi sonrası çocuklar satranç, zeka oyunları, bocce ile oldukça güzel zaman geçiriyor. Atlı Eğitim Merkezi’ne gelen çocuklar her projesini geleceğin teminatı çocukları düşünerek hayata geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e onlara sundukları imkanlardan ötürü teşekkür etti. Atlı Eğitim Merkezi yetkilileri önümüzdeki süreçte Özel Çocuklar için Hippoterapi çalışmalarına yönelik hazırlıkların da sürdüğü bilgisi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.