Atlı Binicilik Rekora Koşuyor

Spor 16.08.2017 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atlı Binicilik Rekora Koşuyor

Gebzeli Çocuklar Ata Sporuyla Tanışıyor

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezinde 4 bin çocuk ata sporumuz binicilik sporuyla tanıştı.   Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 4 bin Gebzeli çocuğu binicilik sporu ile tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Eğitim Merkezi’nde ayrıca Gebze Belediyesi Yaz Okulları kapsamında da ileri düzeyde eğitim veriliyor. PRATİK ÖNCESİ HAZIRLIK Gaziler Atlı Eğitim Merkezine gelen çocuklara öncelikle binicilikte uymaları gereken kurallar anlatılıyor. Gruplara ayrılan çocuklara önce ata nasıl binilmesinin anlatıldığı eğitim videosu izletiliyor. Ahır bölümünde atların özellikleri birer birer anlatılarak çocuklara atlar sevdiriliyor. Ata binmeye hazır olan çocuklara son olarak ısınma hareketleri yaptırılıyor. EĞLENCELİ PRATİK EĞİTİMLER Gruplar halinde antrenörler eşliğinde manej alanına giren çocukların eğitimlerine başlanmış oluyor. Oldukça keyifli geçen çocukların binicilik eğitimleri sırasındaki mutlulukları görülmeye değer. Hayvanlarla yakından temas ve iletişim kurma fırsatı bulan çocukların hayvan sevgileri de pekişmiş oluyor. ÇOCUKLARA ZEKA OYUNLARI Çocuklar için hazırlanan program sadece binicilik eğitimi ile sınırlı kalmıyor. Binicilik eğitimi sonrası çocuklar satranç, zeka oyunları, bocce ile oldukça güzel zaman geçiriyor. Atlı Eğitim Merkezinde ayrıca Özel Çocuklar için Hippoterapi çalışmaları da yapılıyor.
Gebzeli Çocuklar Ata Sporuyla Tanışıyor

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezinde 4 bin çocuk ata sporumuz binicilik sporuyla tanıştı.  

Gebze Belediyesi tarafından Gaziler Dağı manej alanında oluşturulan Atlı Eğitim Merkezi 4 bin Gebzeli çocuğu binicilik sporu ile tanıştırdı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen Atlı Eğitim Merkezi’nde ayrıca Gebze Belediyesi Yaz Okulları kapsamında da ileri düzeyde eğitim veriliyor.

PRATİK ÖNCESİ HAZIRLIK

Gaziler Atlı Eğitim Merkezine gelen çocuklara öncelikle binicilikte uymaları gereken kurallar anlatılıyor. Gruplara ayrılan çocuklara önce ata nasıl binilmesinin anlatıldığı eğitim videosu izletiliyor. Ahır bölümünde atların özellikleri birer birer anlatılarak çocuklara atlar sevdiriliyor. Ata binmeye hazır olan çocuklara son olarak ısınma hareketleri yaptırılıyor.

EĞLENCELİ PRATİK EĞİTİMLER

Gruplar halinde antrenörler eşliğinde manej alanına giren çocukların eğitimlerine başlanmış oluyor. Oldukça keyifli geçen çocukların binicilik eğitimleri sırasındaki mutlulukları görülmeye değer. Hayvanlarla yakından temas ve iletişim kurma fırsatı bulan çocukların hayvan sevgileri de pekişmiş oluyor.

ÇOCUKLARA ZEKA OYUNLARI

Çocuklar için hazırlanan program sadece binicilik eğitimi ile sınırlı kalmıyor. Binicilik eğitimi sonrası çocuklar satranç, zeka oyunları, bocce ile oldukça güzel zaman geçiriyor. Atlı Eğitim Merkezinde ayrıca Özel Çocuklar için Hippoterapi çalışmaları da yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.