Attığı gollerle Galatasaray'ı Şampiyon yapan Futbolcu Öldü mü?

Spor 28.06.2015 - 02:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Attığı gollerle Galatasaray'ı Şampiyon yapan Futbolcu Öldü mü?

alatasaray formasıyla attığı gollerle sarı-kırmızılı takıma şampiyonluğu getiren Nonda hakkında 'öldü' haberleri yayıldı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Shabani Nonda hakkında ‘öldü’ haberleri çıktı. Ama bu sadece bir sosyal medya yalanıydı… Ünlü isimler için Twitter üzerinden yayılan ölüm haberleri sadece ülkemiz özgü değilmiş. Demokratik Kongo’da da benzer haberlere rastlanabiliyormuş. Onlardan birisi de Shabani Nonda’yı hedef aldı. 38 yaşındaki futbolcu hakkında ‘öldü’ haberleri yayıldı ve bir anda hatırı sayılır bir kitleye ulaştı. Ancak daha sonra işin aslı ortaya çıktı. Eski futbolcunun Facebook hesabından yapılan açıklamada, “Kendisi şu anda Kinshasa’da ve gayet iyi.” ifadeleri kullanılırken bir takım insanları üzecek bu tarz yalanların yayılması kınandı. 2010 yılında Galatasaray’da futbolu bırakan Nonda, 2007/2008 sezonunda alınan Fenerbahçe galibiyetinde tek golü atan ve şampiyonluğu takımına kazandıran isimdi.
alatasaray formasıyla attığı gollerle sarı-kırmızılı takıma şampiyonluğu getiren Nonda hakkında 'öldü' haberleri yayıldı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Shabani Nonda hakkında ‘öldü’ haberleri çıktı. Ama bu sadece bir sosyal medya yalanıydı…

Ünlü isimler için Twitter üzerinden yayılan ölüm haberleri sadece ülkemiz özgü değilmiş. Demokratik Kongo’da da benzer haberlere rastlanabiliyormuş. Onlardan birisi de Shabani Nonda’yı hedef aldı. 38 yaşındaki futbolcu hakkında ‘öldü’ haberleri yayıldı ve bir anda hatırı sayılır bir kitleye ulaştı. Ancak daha sonra işin aslı ortaya çıktı.

Eski futbolcunun Facebook hesabından yapılan açıklamada, “Kendisi şu anda Kinshasa’da ve gayet iyi.” ifadeleri kullanılırken bir takım insanları üzecek bu tarz yalanların yayılması kınandı.

2010 yılında Galatasaray’da futbolu bırakan Nonda, 2007/2008 sezonunda alınan Fenerbahçe galibiyetinde tek golü atan ve şampiyonluğu takımına kazandıran isimdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.