Av tüfeğiyle vurulan sokak köpeğini Büyükşehir kurtardı

Kocaeli 25.06.2016 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Av tüfeğiyle vurulan sokak köpeğini Büyükşehir kurtardı

Kimliği belirsiz kişilerce av tüfeğiyle vurulan sokak köpeği, Büyükşehir veterinerleri tarafından yapılan acil ameliyatla sağlığına kavuştu.

Gebze'de kırsal alanda kimliği belirsiz kişilerce vurulmuş olarak bulunan sokak köpeği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yaralı halde getirilen sokak köpeğinin durumu içler acısıydı. AV TÜFEĞİYLE YÜZÜNDEN VURULMUŞTU Yüzünden av tüfeğiyle vurulmuş vaziyette merkeze getirilen köpek, acil ameliyata alındı. Sokak köpeğinin çenesinin altından girip, burnunun altında takılıp kalan mermi çekirdeği veterinerler tarafından ameliyatla çıkarıldı. ÜÇ GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tam donanımlı bir hastaneyi aratmayan cihazlarla donatılmış vaziyetteki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ameliyat olan sokak köpeği, 3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı. Yaralı köpek iyileşme sürecinde ise rehabilitasyona tabi tutuldu. ADINI 'DOST' KOYDULAR Merkezde yapılan tedavinin ardından gördüğü rehabilitasyonla adeta hayata yeniden tutunan sokak köpeği 'Dost' adı verildi. Bakımı titizlikle yapılan sokak köpeği, tedavisi tamamlanıp sağlığına kavuştuktan sonra tekrar bulunduğu yere salındı. YARDIM İÇİN EKİPLERİ ARAYIN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşları herhangi bir olumsuz durum gördüklerinde haber vermeleri konusunda uyarıyor. Sokak hayvanlarının varlığına büyük önem veren Büyükşehir ekipleri, vatandaşların herhangi bir durum ile karşı karşıya kalmaları halinde 444 11 41 No'lu telefonu aramalarını istiyor.
Kimliği belirsiz kişilerce av tüfeğiyle vurulan sokak köpeği, Büyükşehir veterinerleri tarafından yapılan acil ameliyatla sağlığına kavuştu.

Gebze'de kırsal alanda kimliği belirsiz kişilerce vurulmuş olarak bulunan sokak köpeği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yaralı halde getirilen sokak köpeğinin durumu içler acısıydı.

AV TÜFEĞİYLE YÜZÜNDEN VURULMUŞTU

Yüzünden av tüfeğiyle vurulmuş vaziyette merkeze getirilen köpek, acil ameliyata alındı. Sokak köpeğinin çenesinin altından girip, burnunun altında takılıp kalan mermi çekirdeği veterinerler tarafından ameliyatla çıkarıldı.

ÜÇ GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tam donanımlı bir hastaneyi aratmayan cihazlarla donatılmış vaziyetteki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ameliyat olan sokak köpeği, 3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı. Yaralı köpek iyileşme sürecinde ise rehabilitasyona tabi tutuldu.

ADINI 'DOST' KOYDULAR

Merkezde yapılan tedavinin ardından gördüğü rehabilitasyonla adeta hayata yeniden tutunan sokak köpeği 'Dost' adı verildi. Bakımı titizlikle yapılan sokak köpeği, tedavisi tamamlanıp sağlığına kavuştuktan sonra tekrar bulunduğu yere salındı.

YARDIM İÇİN EKİPLERİ ARAYIN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşları herhangi bir olumsuz durum gördüklerinde haber vermeleri konusunda uyarıyor. Sokak hayvanlarının varlığına büyük önem veren Büyükşehir ekipleri, vatandaşların herhangi bir durum ile karşı karşıya kalmaları halinde 444 11 41 No'lu telefonu aramalarını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.