GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

‘Avcı’dan davet var!

Spor 16.01.2020 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Avcı’dan davet var!

Gebzespor’un çiçeği burnunda başkanı Recep Avcı, Pazar günü ikinci devrenin ilk maçı olan Bağcılarspor maçının önemine dikkat çekerek “Zor ve önemli bir maç olacak. Tüm Gebzelileri maça bekliyoruz, Gebzeli kadın sporseverler maçı ücretsiz olarak takip edebilecek” dedi. PAZAR GÜNÜ HERKES STADA Gebzespor, Pazar günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısının ilk maçı öncesi Gebzespor’un yeni başkanı Recep Avcı’dan Gebzelilere davet geldi. Maçın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzepor için önemli bir gün olacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak amacındayız. İnşallah güzel skor alacağız. Bu önemli mücadele tüm Gebzelileri takımlarına sahip çıkmaya, Pazar günkü mücadelede tribünlere davet ediyorum” dedi.  KADINLARA ÜCRETSİZ OLACAK Oynanacak olan maçta taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzespor taraftarıyla güçlü. Taraftarıyla bütünleşen Gebzespor’un neler yaptığı neler yapacağı ortada. Bu anlamda Gebzeli sporseverleri zorlu maça davet ediyorum. Karşılaşma Gebzeli kadın sporseverlere ücretsiz olacak. Gebzeli kadınlarımız karşılaşmayı hiçbir ücret ödemeden takip edebilecek. Kendilerine de çağrıda bulunarak Pazar günü maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Gebzespor’un çiçeği burnunda başkanı Recep Avcı, Pazar günü ikinci devrenin ilk maçı olan Bağcılarspor maçının önemine dikkat çekerek “Zor ve önemli bir maç olacak. Tüm Gebzelileri maça bekliyoruz, Gebzeli kadın sporseverler maçı ücretsiz olarak takip edebilecek” dedi.

PAZAR GÜNÜ HERKES STADA

Gebzespor, Pazar günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısının ilk maçı öncesi Gebzespor’un yeni başkanı Recep Avcı’dan Gebzelilere davet geldi. Maçın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzepor için önemli bir gün olacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak amacındayız. İnşallah güzel skor alacağız. Bu önemli mücadele tüm Gebzelileri takımlarına sahip çıkmaya, Pazar günkü mücadelede tribünlere davet ediyorum” dedi. 

KADINLARA ÜCRETSİZ OLACAK

Oynanacak olan maçta taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzespor taraftarıyla güçlü. Taraftarıyla bütünleşen Gebzespor’un neler yaptığı neler yapacağı ortada. Bu anlamda Gebzeli sporseverleri zorlu maça davet ediyorum. Karşılaşma Gebzeli kadın sporseverlere ücretsiz olacak. Gebzeli kadınlarımız karşılaşmayı hiçbir ücret ödemeden takip edebilecek. Kendilerine de çağrıda bulunarak Pazar günü maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.