19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Avcı güven aşıladı Menekşe kazandı! 1-0

Spor 09.12.2019 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Avcı güven aşıladı Menekşe kazandı! 1-0

GEBZESPOR NAMAĞLUP RAKİBİ ÇİĞLİ’Yİ DEVİRDİ

Hafta içinde Recep Avcı’nın başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından yeni bir heyecan ve coşku yakalayan Gebzespor, özlenen futbol coşkusunu sahaya da yansıttı. Mor beyazlı ekibimiz, grubun yenilgisiz lideri Çiğli Belediyespor’u Kaan Akar’ın tek golü ile yıkarak rakibinin namağlup ünvanına son verdi. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 12.haftasında sahasında konuk ettiği lider Çiğli Belediyespor’u 1-0 yenerek çok önemli bir 3 puan elde etti. Geçen hafta İlimtepe Kullarspor deplasmanından yenilgiyle dönmesinin ardından grupta sıkıntılı bir sürece giren Menekşe, Recep Avcı’nın başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından yakaladığı iyi havayı Çiğli Belediyespor karşısında da sürdürdü. MENEKŞE HIRSLI VE İŞTAHLI BAŞLADI Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan Gebzespor, az ama maçın içinde olan etkili seyircisiyle rakibini bunalttı. Karşılaşmanın ilk tehlikesini 18.dakikada golcü oyuncusu Kaan Akar ile yaratan Gebzespor, 35’de Berkay Ekici ile net bir fırsattan faydalanamadı. Sahayı çok iyi parselleyen ve ikinci bölgede kazanılan toplarla rakibini savunmada hazırlıksız yakalayan Gebzespor, aradığı ilk yarının son dakikasında ulaştı. TEK GOL KAPTANDAN Süleyman Baykuş’a yapılan hareket sonrasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Kaan Akar, 45+1’de topu ağlara göndererek Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında topun arkasına geçen mor beyazlı ekibimiz, kaleye adeta etten duvar ördü. İzmir temsilcisi geçen sezon Gebzespor forması giyen Ziya İnday ile son dakikalarda çok net iki gol pozisyonunu cömertçe harcarken, Gebzespor savunmada hata yapmayarak sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Puanını 18’e yükselten Gebzespor, İlimtepe Kullarspor ile arasındaki puan farkını 4’e yükselterek nefes aldı.
GEBZESPOR NAMAĞLUP RAKİBİ ÇİĞLİ’Yİ DEVİRDİ

Hafta içinde Recep Avcı’nın başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından yeni bir heyecan ve coşku yakalayan Gebzespor, özlenen futbol coşkusunu sahaya da yansıttı. Mor beyazlı ekibimiz, grubun yenilgisiz lideri Çiğli Belediyespor’u Kaan Akar’ın tek golü ile yıkarak rakibinin namağlup ünvanına son verdi.

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 12.haftasında sahasında konuk ettiği lider Çiğli Belediyespor’u 1-0 yenerek çok önemli bir 3 puan elde etti. Geçen hafta İlimtepe Kullarspor deplasmanından yenilgiyle dönmesinin ardından grupta sıkıntılı bir sürece giren Menekşe, Recep Avcı’nın başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından yakaladığı iyi havayı Çiğli Belediyespor karşısında da sürdürdü.

MENEKŞE HIRSLI VE İŞTAHLI BAŞLADI

Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan Gebzespor, az ama maçın içinde olan etkili seyircisiyle rakibini bunalttı. Karşılaşmanın ilk tehlikesini 18.dakikada golcü oyuncusu Kaan Akar ile yaratan Gebzespor, 35’de Berkay Ekici ile net bir fırsattan faydalanamadı. Sahayı çok iyi parselleyen ve ikinci bölgede kazanılan toplarla rakibini savunmada hazırlıksız yakalayan Gebzespor, aradığı ilk yarının son dakikasında ulaştı.

TEK GOL KAPTANDAN

Süleyman Baykuş’a yapılan hareket sonrasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Kaan Akar, 45+1’de topu ağlara göndererek Gebzespor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında topun arkasına geçen mor beyazlı ekibimiz, kaleye adeta etten duvar ördü. İzmir temsilcisi geçen sezon Gebzespor forması giyen Ziya İnday ile son dakikalarda çok net iki gol pozisyonunu cömertçe harcarken, Gebzespor savunmada hata yapmayarak sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Puanını 18’e yükselten Gebzespor, İlimtepe Kullarspor ile arasındaki puan farkını 4’e yükselterek nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.