“Ayak basılmadık yer kalmayacak”

Kocaeli 07.03.2017 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Ayak basılmadık yer kalmayacak”

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Pazar günü yapılan tanıtım programı sonrası sahaya indi.

  AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Pazar günü yapılan tanıtım programı sonrası sahaya indi. Kocaeli’nin bütün ilçelerinde ekipler halinde çalışmaya başlayan kadılar 16 Nisan’a kadar insanları “evet” demeye davet edecek. Darıca’da bulunan bütün mahallelerde program yapan AK Partili kadınlara AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti. Darıca’nın bütün mahallelerinde yapılan salon program programlarında mahalle başkanları, mahalle yönetimleri, sokak sorumluları ve AK Partili gönüllü kadınlar hazır bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin anlatıldığı toplantılarda mahallelere özgü seçim çalışma takvimleri de oluşturuldu. Mahallelerde toplam 1402 kişiyle buluşan AK Partili kadınlar salon programları sonunda mahallelerde broşür dağıtarak kadınları “evet” demeye davet etti.   “HERKESİ EVET DEMEYE DAVET EDECEĞİZ” AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz her mahallede yapılan salon programlarına katılarak, kadınlara halk oylaması sürecinde neler yapacaklarını anlattı. Serpil Yılmaz “Çocuğumuza, akrabamıza, komşumuza karşı sorumluluğumuz var. Kocaeli’miz için, Türkiye’miz için ve hatta bütün dünyanın selameti için hepimize görev düşüyor. Ve bu sistem değişikliğiyle daha güçlü bir Türkiye’nin yolunu açalım. Bu bir memleket meselesi” dedi.   HERKESİ EVET DEMEYE DAVET EDECEĞİZ Kocaeli’yi karış karış gezeceklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Kocaeli’de ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı kalmayacak. Sokak sokak gezecek ve herkesi evet demeye davet edeceğiz” dedi.   DARICA’DAN BİSMİLLAH DEDİLER Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıcalı kadınlara çok güvendiğini ifade  ederek “İl kadın kollarımız Darıca’dan bismillah dedi. İnanıyorum ki 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak olan evet oranlarında kadınların büyük katkısı olacak”dedi.   SİZE GÜVENİMİZ TAM Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz kadınlara önemli bir görev düştüğünü ifade ederek “her eve girecek ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacaksınız. Yükünüz ağır biliyoruz ama size güvenimiz tam” dedi.
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Pazar günü yapılan tanıtım programı sonrası sahaya indi.

 

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Pazar günü yapılan tanıtım programı sonrası sahaya indi. Kocaeli’nin bütün ilçelerinde ekipler halinde çalışmaya başlayan kadılar 16 Nisan’a kadar insanları “evet” demeye davet edecek.

Darıca’da bulunan bütün mahallelerde program yapan AK Partili kadınlara AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti. Darıca’nın bütün mahallelerinde yapılan salon program programlarında mahalle başkanları, mahalle yönetimleri, sokak sorumluları ve AK Partili gönüllü kadınlar hazır bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin anlatıldığı toplantılarda mahallelere özgü seçim çalışma takvimleri de oluşturuldu. Mahallelerde toplam 1402 kişiyle buluşan AK Partili kadınlar salon programları sonunda mahallelerde broşür dağıtarak kadınları “evet” demeye davet etti.

 

“HERKESİ EVET DEMEYE DAVET EDECEĞİZ”

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz her mahallede yapılan salon programlarına katılarak, kadınlara halk oylaması sürecinde neler yapacaklarını anlattı. Serpil Yılmaz “Çocuğumuza, akrabamıza, komşumuza karşı sorumluluğumuz var. Kocaeli’miz için, Türkiye’miz için ve hatta bütün dünyanın selameti için hepimize görev düşüyor. Ve bu sistem değişikliğiyle daha güçlü bir Türkiye’nin yolunu açalım. Bu bir memleket meselesi” dedi.

 

HERKESİ EVET DEMEYE DAVET EDECEĞİZ

Kocaeli’yi karış karış gezeceklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Kocaeli’de ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı kalmayacak. Sokak sokak gezecek ve herkesi evet demeye davet edeceğiz” dedi.

 

DARICA’DAN BİSMİLLAH DEDİLER

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıcalı kadınlara çok güvendiğini ifade  ederek “İl kadın kollarımız Darıca’dan bismillah dedi. İnanıyorum ki 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak olan evet oranlarında kadınların büyük katkısı olacak”dedi.

 

SİZE GÜVENİMİZ TAM

Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz kadınlara önemli bir görev düştüğünü ifade ederek “her eve girecek ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacaksınız. Yükünüz ağır biliyoruz ama size güvenimiz tam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.