19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydın Ünlü; “Kadın Huzurluysa, Toplum Huzurludur”

Kocaeli 08.03.2017 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aydın Ünlü; “Kadın Huzurluysa, Toplum Huzurludur”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yazılı bir mesaj yayınladı. Ünlü, “Kadına yönelik şiddet içeren ve onun kutsallarına yönelik her türlü muamele, en acımasız şekilde karşılık bulmalıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı yazılı açıklamada ilk olarak, Bursa’da Türk Metal Sendikası üyelerini taşıyan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması için düzenlenen etkinliğe giderken meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara şifa diledi. Ünlü, “Bursa’da kazaya derinden üzüldüğümü belirtmek isterim. 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah’ım hayatını kaybedenlere sabır versin, yaralılara şifa diliyorum” ifadelerini kullandı. DUYARLILIĞIMIZI ARTIRMAK ZORUNDAYIZ Ünlü, "Kadınlarla ilgili sadece kulağa hoş söylemler kullanmak, popülist yaklaşımlar yapmak yerine hep birlikte eşit eğitim, eşit yaşam, eşit siyaset, eşit sorumluluk ve eşit hak diyerek çalışacağız. İslam dünyasının ışığı son peygamber Hz. Muhammed’in “Cennet anaların ayakları altındadır.” ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın.” sözleri bizlere ışık olmak için yeter de, artar bile. Kadının erkekten, erkeğin kadından üstün olmadığı gerçeğini tam manasıyla idrak edeceğimiz" cümleleri ile tarihi noktalara vurgu yaptı. HUZURLU VE MUTLU GÜNLER DİLİYORUM İl başkanı Ünlü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi, eğitimde, üretimde, siyasette daha fazla söz sahibi olmaları için toplumsal duyarlılığımızın artması gerekmektedir. Bu özel günün, bir güne sıkıştırılmayarak daha anlamlı ve amaca hizmet eder şekilde, farkındalık yaratarak kadınlarımızın toplumda hak ettikleri değeri bulmalarına ve sorunlarının çözümüne katkı sunacağına inanıyorum. Çünkü kadın huzurluysa, toplum huzurludur. Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum"
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yazılı bir mesaj yayınladı. Ünlü, “Kadına yönelik şiddet içeren ve onun kutsallarına yönelik her türlü muamele, en acımasız şekilde karşılık bulmalıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı yazılı açıklamada ilk olarak, Bursa’da Türk Metal Sendikası üyelerini taşıyan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması için düzenlenen etkinliğe giderken meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara şifa diledi. Ünlü, “Bursa’da kazaya derinden üzüldüğümü belirtmek isterim. 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah’ım hayatını kaybedenlere sabır versin, yaralılara şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.

DUYARLILIĞIMIZI ARTIRMAK ZORUNDAYIZ

Ünlü, "Kadınlarla ilgili sadece kulağa hoş söylemler kullanmak, popülist yaklaşımlar yapmak yerine hep birlikte eşit eğitim, eşit yaşam, eşit siyaset, eşit sorumluluk ve eşit hak diyerek çalışacağız. İslam dünyasının ışığı son peygamber Hz. Muhammed’in “Cennet anaların ayakları altındadır.” ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın.” sözleri bizlere ışık olmak için yeter de, artar bile. Kadının erkekten, erkeğin kadından üstün olmadığı gerçeğini tam manasıyla idrak edeceğimiz" cümleleri ile tarihi noktalara vurgu yaptı.

HUZURLU VE MUTLU GÜNLER DİLİYORUM

İl başkanı Ünlü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi, eğitimde, üretimde, siyasette daha fazla söz sahibi olmaları için toplumsal duyarlılığımızın artması gerekmektedir. Bu özel günün, bir güne sıkıştırılmayarak daha anlamlı ve amaca hizmet eder şekilde, farkındalık yaratarak kadınlarımızın toplumda hak ettikleri değeri bulmalarına ve sorunlarının çözümüne katkı sunacağına inanıyorum. Çünkü kadın huzurluysa, toplum huzurludur. Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.