“Aydın Ünlü’nün yanındayız!”

Siyaset 24.09.2020 - 20:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Aydın Ünlü’nün yanındayız!”

MHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI YUNUS EMRE DÜZDABAN;

MHP Kocaeli İl Kongresi ile alakalı değerlendirmede bulunan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “İl Başkanımız Aydın Ünlü’nün yanındayız. Tekrar seçilmesi noktasında tekrar birlikteliğimiz devam edecek” dedi.  MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından çizeceği yolu gazetemize özel açıklamalarla dile getirdi. Başkan Düzdaban ilçe yönetimini sıfırdan oluşturduklarını dile getirerek, ilçe yöneticilerinin deneyimli, Çayırova’yı bilen ve tanıyan insanlar olduğunu söyledi. Düzdaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sıfırdan bir yönetim yarattık. 2023 Türk dünyasının liderinin ve Sayın Cumhurbaşkanının ortaya sunduğu ideolojik olan fikrimizi yansıtacak bir ekip oluşturduk.  BU EKİP 3 SEÇİM ATLATACAK Hem cumhurbaşkanlığı, hem milletvekilliği, hem de yerel seçimlerde yer alacak ekibi oluşturduk. Bu ekip 3 seçimi de atlatacak, göğüsleyecek, omuzlarında taşıyacak bir ekip. Hukukçusundan iş adamına, esnafına kadar her iş grubundan yöneticimiz mevcut. İlçe başkanlığımız döneminde girmediğimiz ev, sokak, tutmadığımız el kalmadı. Önümüzdeki süreçte mahalle başkanlarının atanması yapılacak. 9 mahallemizin mahalle başkanlarının atanmasının ardından, kadın kollarımızın ataması da yapılacak. Atamalarla teşkilatımızda bütünlüğü sağlayacağız.”  AYDIN ÜNLÜ’NÜN YANINDAYIZ MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban 26 Eylül Cumartesi günü saat 12.00'da Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek il kongresine dair de düşüncelerini paylaşarak, “İl Başkanımız Aydın Ünlü’nün yanındayız. Tekrar seçilmesi noktasında tekrar birlikteliğimiz devam edecek. Biliyorsunuz tek adaylı kongre sürecine geçildi. İl başkanımızın genel merkezin onayıyla çıktık tekrar sahneye. İl kongresinde de 12 ilçe başkanının isteğiyle İl Başkanımız tekrar aday ve hepimizde Aydın Ünlü’nün seçilmesi noktasında Cumartesi günü gideceğiz oyumuzu kullanacağız. Kocaeli’mize ve Çayırova’mıza hayırlı olması temennisindeyiz.
MHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI YUNUS EMRE DÜZDABAN;

MHP Kocaeli İl Kongresi ile alakalı değerlendirmede bulunan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “İl Başkanımız Aydın Ünlü’nün yanındayız. Tekrar seçilmesi noktasında tekrar birlikteliğimiz devam edecek” dedi. 
MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından çizeceği yolu gazetemize özel açıklamalarla dile getirdi. Başkan Düzdaban ilçe yönetimini sıfırdan oluşturduklarını dile getirerek, ilçe yöneticilerinin deneyimli, Çayırova’yı bilen ve tanıyan insanlar olduğunu söyledi. Düzdaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sıfırdan bir yönetim yarattık. 2023 Türk dünyasının liderinin ve Sayın Cumhurbaşkanının ortaya sunduğu ideolojik olan fikrimizi yansıtacak bir ekip oluşturduk. 
BU EKİP 3 SEÇİM ATLATACAK
Hem cumhurbaşkanlığı, hem milletvekilliği, hem de yerel seçimlerde yer alacak ekibi oluşturduk. Bu ekip 3 seçimi de atlatacak, göğüsleyecek, omuzlarında taşıyacak bir ekip. Hukukçusundan iş adamına, esnafına kadar her iş grubundan yöneticimiz mevcut. İlçe başkanlığımız döneminde girmediğimiz ev, sokak, tutmadığımız el kalmadı. Önümüzdeki süreçte mahalle başkanlarının atanması yapılacak. 9 mahallemizin mahalle başkanlarının atanmasının ardından, kadın kollarımızın ataması da yapılacak. Atamalarla teşkilatımızda bütünlüğü sağlayacağız.” 
AYDIN ÜNLÜ’NÜN YANINDAYIZ
MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban 26 Eylül Cumartesi günü saat 12.00'da Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek il kongresine dair de düşüncelerini paylaşarak, “İl Başkanımız Aydın Ünlü’nün yanındayız. Tekrar seçilmesi noktasında tekrar birlikteliğimiz devam edecek. Biliyorsunuz tek adaylı kongre sürecine geçildi. İl başkanımızın genel merkezin onayıyla çıktık tekrar sahneye. İl kongresinde de 12 ilçe başkanının isteğiyle İl Başkanımız tekrar aday ve hepimizde Aydın Ünlü’nün seçilmesi noktasında Cumartesi günü gideceğiz oyumuzu kullanacağız. Kocaeli’mize ve Çayırova’mıza hayırlı olması temennisindeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.