19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydoğan, Uyardı!

Darıca 23.01.2017 - 20:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aydoğan, Uyardı!

Darıca'da otel temsilcilerinin de katıldığı toplantıda uyarıda bulunan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "Şayet etrafınızda evini günlük kiraya veren birileri varsa bize haber verin."dedi.

Aydoğan uyarı niteliğindeki açıklamalada, "Otellerde kalan müşterilerin kimlik bilgileri düzenli olarak emniyet müdürlüğümüze bildiriliyor. Ancak günlük yada bir kaç günlük kiralık evlerde kalan şahısların kim oldukları belli değil. Bunlar terör amaçlı şahıslarda olabilir. Genelde de bu yöntemle saklanıyorlar. Evsahipleri yada bazı şahıslar kiraladıkları evleri günlük bir başkasına kiraya vererek bu şahıslara yardım yataklıkta yapmış oluyor. Bazıları ise fuhuş amaçlı bu evleri kiralıyorlar. Fuhuşa yer temin etmekten de  günlük kiraya veren kişilere işlem yapılacak ve cezai yaptırım uygulanacaktır. Eüer etrafınızda günlük kiralamanın olduğunu bildiğiniz evler varsa bizlere bilgi verin."dedi. VERGİDE KAÇIRIYORLAR Evlerini günlük kiralayan kişilerin vergi kaçaçılığı suçu da işlediklerinin altını çizen Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "Bölgemizdeki bir çok otel de bu günlük kiralamalardan muzdarip. Onların müşterilerini de çalarak adil olmayan bir iş içindeler. Hangi amaçla ev kiraladakları bilinmiyor. Ama günlük ev kiralayan şahısların mutlaka bir suç amaçlı bu evleri kiraladıklarını tahmin ediyoruz. Karlı bir kazanç elde etmek adına hertürlü suça karışma ihtimali olan şahıslara günlük ev kiralamaktan kaçının."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca'da otel temsilcilerinin de katıldığı toplantıda uyarıda bulunan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "Şayet etrafınızda evini günlük kiraya veren birileri varsa bize haber verin."dedi.

Aydoğan uyarı niteliğindeki açıklamalada, "Otellerde kalan müşterilerin kimlik bilgileri düzenli olarak emniyet müdürlüğümüze bildiriliyor. Ancak günlük yada bir kaç günlük kiralık evlerde kalan şahısların kim oldukları belli değil. Bunlar terör amaçlı şahıslarda olabilir. Genelde de bu yöntemle saklanıyorlar. Evsahipleri yada bazı şahıslar kiraladıkları evleri günlük bir başkasına kiraya vererek bu şahıslara yardım yataklıkta yapmış oluyor. Bazıları ise fuhuş amaçlı bu evleri kiralıyorlar. Fuhuşa yer temin etmekten de  günlük kiraya veren kişilere işlem yapılacak ve cezai yaptırım uygulanacaktır. Eüer etrafınızda günlük kiralamanın olduğunu bildiğiniz evler varsa bizlere bilgi verin."dedi.

VERGİDE KAÇIRIYORLAR

Evlerini günlük kiralayan kişilerin vergi kaçaçılığı suçu da işlediklerinin altını çizen Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "Bölgemizdeki bir çok otel de bu günlük kiralamalardan muzdarip. Onların müşterilerini de çalarak adil olmayan bir iş içindeler. Hangi amaçla ev kiraladakları bilinmiyor. Ama günlük ev kiralayan şahısların mutlaka bir suç amaçlı bu evleri kiraladıklarını tahmin ediyoruz. Karlı bir kazanç elde etmek adına hertürlü suça karışma ihtimali olan şahıslara günlük ev kiralamaktan kaçının."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.