GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aygün, “Pandemi Hastanesi bekleyecek!”

26.05.2020 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aygün, “Pandemi Hastanesi bekleyecek!”

İLİMİZDEKİ PANDEMİ HASTANESİNİN YAPIMI DURDU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Kocaeli TV’ye yaptığı açıklamayla korona virüsün azalması nedeniyle Derince’ye yapılması planlanan pandemi hastanesinin durdurulduğunu açıkladı Ülkemizde korona virüsün görülmesinin ardından, virüs Kocaeli’de de hızla yayılmış ve en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk beşinci sırada yerini almıştı. Kocaeli’de vaka sayısının hızla artış göstermesi nedeniyle İl Pandemi Kurulu’nda alınan kararla Derince’ye 250 yataklı pandemi hastanesi yapılacağı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün tarafından açıklanmıştı. 18 Mayıs’taki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir, Sancaktepe ve Yeşilköy’deki pandemi hastanelerinin açılacağını belirtmiş ancak Derince’deki hastane hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. KARARI ANKARA VERİYOR Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Kocaeli TV’de Hakan Katırcı’nın yayınında Derince’ye yapılması beklenen pandemi hastanesinin durdurulduğunu şu sözlerle açıkladı: “Konuyu biz takip ediyoruz tabii, ben Sağlık Bakanlığımızla görüştüm. İstanbul’daki hastanelerin açılması, Korona’nın da biraz zayıflaması nedeniyle burası biraz beklemeye alındı ancak buradaki çalışmanın durduğu anlamına gelmiyor. Bakanlık bu konuda bir çalışma yapıyor orada yapılması planlanan, 4-5 yıl önce sayın Recep Akdağ tarafından 40 dönüm arazinin Büyükşehir’den alınıp Sağlık Bakanlığı’na tahsisini gerçekleştirdi. Şu an bizim orada projelerimiz var, bu projeleri Sağlık Bakanlığı gerçekleştiriyor ama pandemi konusundaki kararı Ankara yönettiği için biz de bekliyoruz.”
İLİMİZDEKİ PANDEMİ HASTANESİNİN YAPIMI DURDU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Kocaeli TV’ye yaptığı açıklamayla korona virüsün azalması nedeniyle Derince’ye yapılması planlanan pandemi hastanesinin durdurulduğunu açıkladı

Ülkemizde korona virüsün görülmesinin ardından, virüs Kocaeli’de de hızla yayılmış ve en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk beşinci sırada yerini almıştı. Kocaeli’de vaka sayısının hızla artış göstermesi nedeniyle İl Pandemi Kurulu’nda alınan kararla Derince’ye 250 yataklı pandemi hastanesi yapılacağı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün tarafından açıklanmıştı. 18 Mayıs’taki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir, Sancaktepe ve Yeşilköy’deki pandemi hastanelerinin açılacağını belirtmiş ancak Derince’deki hastane hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı.

KARARI ANKARA VERİYOR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Kocaeli TV’de Hakan Katırcı’nın yayınında Derince’ye yapılması beklenen pandemi hastanesinin durdurulduğunu şu sözlerle açıkladı: “Konuyu biz takip ediyoruz tabii, ben Sağlık Bakanlığımızla görüştüm. İstanbul’daki hastanelerin açılması, Korona’nın da biraz zayıflaması nedeniyle burası biraz beklemeye alındı ancak buradaki çalışmanın durduğu anlamına gelmiyor. Bakanlık bu konuda bir çalışma yapıyor orada yapılması planlanan, 4-5 yıl önce sayın Recep Akdağ tarafından 40 dönüm arazinin Büyükşehir’den alınıp Sağlık Bakanlığı’na tahsisini gerçekleştirdi. Şu an bizim orada projelerimiz var, bu projeleri Sağlık Bakanlığı gerçekleştiriyor ama pandemi konusundaki kararı Ankara yönettiği için biz de bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.