Aytekin çalışmaların peşini bırakmıyor

Darıca 04.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aytekin çalışmaların peşini bırakmıyor

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin mahallesinde Darıca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.  Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yer alan parklardaki oyun ve spor gruplarını temizliyor, uzayan otları biçiyor. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin de bugün mahallesindeki parklarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlara teşekkür edip, kolay gelsin dileklerini iletti.

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin mahallesinde Darıca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. 
Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yer alan parklardaki oyun ve spor gruplarını temizliyor, uzayan otları biçiyor. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin de bugün mahallesindeki parklarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlara teşekkür edip, kolay gelsin dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.