19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Azeri’den o başkanla ilgili şok sözler!

Siyaset 09.08.2020 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Azeri’den o başkanla ilgili şok sözler!

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri MHP Gebze İlçe Kongresi'ne tekrar aday olan MHP Gebze eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir'in salona bile giremeyeceğini ifade etti. 16 Ağustos'ta yapılacak olan MHP Gebze İlçe Kongresi'ne tekrar aday olan MHP Gebze eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir tekrar aday olduğunu açıklamış, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri de Cumhur ittifakına aykırı davrandığı gerekçesiyle görevden alınan Taşdemir'i aday yapmayacaklarını ifade etmişti. Bunun üzerine gazetemize konuşan Taşdemir, Azeri'nin sözlerinin kendisini çok bağlamadığını belirtti. Taşdemir'in sözlerinin ardından gazetemize konuşan MYK Üyesi Erkan Azeri şu ifadeleri kullandı: "Ferit bey doğru söylüyor; elbette MHP Erkan Azeri’den ibaret değildir. Elbette benim sözlerim Ferit Bey’i bağlamıyor ama 16 Ağustos tarihinde neyin kimi bağladığını göreceğiz. "SALONA BİLE GİREMEYECEKTİR" Partisini kardeşi üzerinden satmış̧; parti politikalarına uymayıp Cumhur ittifakını sabote etmiş̧, Bank Asya’da hesabı olanları yönetiminde tutmuş̧, Milli Emlaktan konumunu kullanarak yer tahsis etmeye çalışmış̧ komik adamın birisidir. Önce FETÖ’nün bankasında hesabı olanlarla yol yürümüş sonra Milli Emlak aracılığı ile arsa sahibi olmaya çalışmış̧ birisidir Ferit bey. Bunların hepsi resmi belgelidir. Aksi halde mahkemeye versin beni. Daha doğrusu görevden alınma sebeplerini nasip olursa; salonda kürsüden dinleyecek arkadaşları olacaktır. Kendisi salona bile giremeyecektir. Parti tüzüğümüzü okusun”  

MHP MYK Üyesi Erkan Azeri MHP Gebze İlçe Kongresi'ne tekrar aday olan MHP Gebze eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir'in salona bile giremeyeceğini ifade etti. 16 Ağustos'ta yapılacak olan MHP Gebze İlçe Kongresi'ne tekrar aday olan MHP Gebze eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir tekrar aday olduğunu açıklamış, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri de Cumhur ittifakına aykırı davrandığı gerekçesiyle görevden alınan Taşdemir'i aday yapmayacaklarını ifade etmişti. Bunun üzerine gazetemize konuşan Taşdemir, Azeri'nin sözlerinin kendisini çok bağlamadığını belirtti. Taşdemir'in sözlerinin ardından gazetemize konuşan MYK Üyesi Erkan Azeri şu ifadeleri kullandı: "Ferit bey doğru söylüyor; elbette MHP Erkan Azeri’den ibaret değildir. Elbette benim sözlerim Ferit Bey’i bağlamıyor ama 16 Ağustos tarihinde neyin kimi bağladığını göreceğiz.

"SALONA BİLE GİREMEYECEKTİR"

Partisini kardeşi üzerinden satmış̧; parti politikalarına uymayıp Cumhur ittifakını sabote etmiş̧, Bank Asya’da hesabı olanları yönetiminde tutmuş̧, Milli Emlaktan konumunu kullanarak yer tahsis etmeye çalışmış̧ komik adamın birisidir. Önce FETÖ’nün bankasında hesabı olanlarla yol yürümüş sonra Milli Emlak aracılığı ile arsa sahibi olmaya çalışmış̧ birisidir Ferit bey. Bunların hepsi resmi belgelidir. Aksi halde mahkemeye versin beni. Daha doğrusu görevden alınma sebeplerini nasip olursa; salonda kürsüden dinleyecek arkadaşları olacaktır. Kendisi salona bile giremeyecektir. Parti tüzüğümüzü okusun”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.