BIYIK'TAN DAVET!

Darıca 15.09.2017 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BIYIK'TAN DAVET!

AK Parti Darıca 4. Olağan Kongresine Hazır. Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yeni dönemini belirleyecek olan 4.Olağan Kongre yarın Darıca Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 4. Olağan Kongrelerine hazır olduklarını dile getiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm Darıca halkını Kongreye davet etti. Delegelerin saat 11.00’da oy verme işleminin başlayacağı kongreye Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli’nin diğer  Ak Partili İlçe Başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri ile misafir milletvekillerinin katılmasının bekleniyor. Ayrıca başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve diğer ilçe belediye başkanlarının da davetli olduğu kongrede eski ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yine geçmiş dönem yöneticilerde salonda yerlerini alacaklar. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ında davet edildiği kongrede tek sandıkta oy kullanılacak. DELEGELERLE YEMEKTE BULUŞUYOR Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı’nın yeni dönem yönetimini belirlemek üzere oy kullanacak olan delegeler bu akşam Şato Klas Düğün Salonu’nda yemekte ağırlanacaklar.. Yemekli toplantıda Darıca Ak Parti ilçe Başkanı ve 4.Olağan Kongre’nin tek adayı olan Muzaffer Bıyık'ın bir konuşma yapması da bekleniliyor... LİSTEMİZ HER KESİMİ KUCAKLIYOR Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık: “AK Partimiz kongre sürecine girdikten sonra bizlerde kongre için hazırlıklarımıza başladık. Yeniden aday gösterilmemden sonra Kongre hazırlıklarına hız verdik. Mahalle teşkilat üyelerimizle bu süreçte bir araya geldik. Delegelerimizin kapısını çaldık. Darıca’daki tüm STK’ları ziyaret ederek kongre davetiyemizi kendilerine takdim ettik. Son olarak Delegelerimizle bir araya gelip istişaremizi tamamlayacağız. Darıca’da tüm kesimleri kucaklayan güzel bir liste yaptık. Tabi burada önemli olan listeye girmek değil. Bizim için tüm AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımız yönetici statüsündedir. Biz hep bu anlayış ile AK Parti Darıca Ailesi olarak hareket ettik” BIYIK’TAN KONGRE DAVETİ Haftasonu gerçekleştirilecek AK Parti Darıca 4. Olağan Kongresine tüm Darıca halkını davet eden Bıyık, Açıklamasını şöyle sürdürdü: “Haftasonu yani 17 Eylül 2017 Pazar günü Saat:11.00’da Darıca Kapalı Spor Salonu’nda şölen niteliğinde bir kongre yapacağız. Kongremiz şimdiden Darıca’mız için hayırlı olsun. Tüm Darıcalı hemşerilerimizi bu düğün havasında geçecek olan kongremize bekliyoruz.” Dedi. 

AK Parti Darıca 4. Olağan Kongresine Hazır. Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yeni dönemini belirleyecek olan 4.Olağan Kongre yarın Darıca Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 4. Olağan Kongrelerine hazır olduklarını dile getiren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm Darıca halkını Kongreye davet etti.

Delegelerin saat 11.00’da oy verme işleminin başlayacağı kongreye Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli’nin diğer  Ak Partili İlçe Başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri ile misafir milletvekillerinin katılmasının bekleniyor. Ayrıca başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve diğer ilçe belediye başkanlarının da davetli olduğu kongrede eski ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve yine geçmiş dönem yöneticilerde salonda yerlerini alacaklar. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ında davet edildiği kongrede tek sandıkta oy kullanılacak.

DELEGELERLE YEMEKTE BULUŞUYOR

Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı’nın yeni dönem yönetimini belirlemek üzere oy kullanacak olan delegeler bu akşam Şato Klas Düğün Salonu’nda yemekte ağırlanacaklar.. Yemekli toplantıda Darıca Ak Parti ilçe Başkanı ve 4.Olağan Kongre’nin tek adayı olan Muzaffer Bıyık'ın bir konuşma yapması da bekleniliyor...

LİSTEMİZ HER KESİMİ KUCAKLIYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık: “AK Partimiz kongre sürecine girdikten sonra bizlerde kongre için hazırlıklarımıza başladık. Yeniden aday gösterilmemden sonra Kongre hazırlıklarına hız verdik. Mahalle teşkilat üyelerimizle bu süreçte bir araya geldik. Delegelerimizin kapısını çaldık. Darıca’daki tüm STK’ları ziyaret ederek kongre davetiyemizi kendilerine takdim ettik. Son olarak Delegelerimizle bir araya gelip istişaremizi tamamlayacağız. Darıca’da tüm kesimleri kucaklayan güzel bir liste yaptık. Tabi burada önemli olan listeye girmek değil. Bizim için tüm AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımız yönetici statüsündedir. Biz hep bu anlayış ile AK Parti Darıca Ailesi olarak hareket ettik”

BIYIK’TAN KONGRE DAVETİ

Haftasonu gerçekleştirilecek AK Parti Darıca 4. Olağan Kongresine tüm Darıca halkını davet eden Bıyık, Açıklamasını şöyle sürdürdü: “Haftasonu yani 17 Eylül 2017 Pazar günü Saat:11.00’da Darıca Kapalı Spor Salonu’nda şölen niteliğinde bir kongre yapacağız. Kongremiz şimdiden Darıca’mız için hayırlı olsun. Tüm Darıcalı hemşerilerimizi bu düğün havasında geçecek olan kongremize bekliyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.