Bağ-Kur’luya 666 TL kazanç.

Ekonomi 26.01.2017 - 08:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bağ-Kur’luya 666 TL kazanç.

Asgarİ ücretteki artışla birlikte primler de değişti. Buna göre; serbest meslek erbabı, şirket ortakları, muhtar ve esnaf bu yıl aylık en az 613,24 lira, en çok ise 4 bin 599 lira prim ödeyecek. Ancak primlerini düzenli ödeyenler için bir avantaj var. 5 puanlık prim indirimi uygulaması sayesinde cepten daha az para çıkacak. Ödemelerini düzenli yapan Bağ- Kur'lunun en az primi aylık 524.36 liraya düşecek. Tavandan ödeme yapanın primi de aylık 3 bin 932 liraya inecek. Böylece 5 puanlık prim indirimi, aylık 88 ile 666 lira arasında daha az ödeme yapılmasını sağlayacak. İndirimden, prim borcunu geçen yıl çıkarılan düzenleme kapsamında yapılandıranlar da yararlanabiliyor. Ancak bunun için ödemelere dikkat edilerek yapılandırmanın bozulmaması gerekiyor. İndirimden yararlanmak için başvurmaya da gerek yok..

Asgarİ ücretteki artışla birlikte ler de değişti. Buna göre; serbest meslek erbabı, şirket ortakları, muhtar ve esnaf bu yıl aylık en az 613,24 lira, en çok ise 4 bin 599 lira prim ödeyecek. Ancak primlerini düzenli ödeyenler için bir avantaj var. 5 puanlık prim indirimi uygulaması sayesinde cepten daha az para çıkacak. Ödemelerini düzenli yapan Bağ- Kur'lunun en az primi aylık 524.36 liraya düşecek. Tavandan ödeme yapanın primi de aylık 3 bin 932 liraya inecek. Böylece 5 puanlık prim indirimi, aylık 88 ile 666 lira arasında daha az ödeme yapılmasını sağlayacak. İndirimden, prim borcunu geçen yıl çıkarılan düzenleme kapsamında yapılandıranlar da yararlanabiliyor. Ancak bunun için ödemelere dikkat edilerek yapılandırmanın bozulmaması gerekiyor. İndirimden yararlanmak için başvurmaya da gerek yok..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.