“Bağımlılıkla mücadele toplumun görevi”

Gebze 25.02.2020 - 18:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bağımlılıkla mücadele toplumun görevi”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de muhtarlar toplantısına katıldı. Toplantıda okullarda kamera sistemi olduğunu belirten Vali Aksoy, Okul saatlerinde öğrencilerin internet kafede olmaması ve kötü huylar edinmemesi için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda uyuşturucuyla mücadelemizde de hız kesmiyoruz. Ancak bu sadece bizim değil, hepimizin görevi, çocuklarımız zehirlenmesin” şeklinde konuştu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebzeli muhtarlar toplantısına katıldı. Gebze Belediyesi Kardelen Nikah salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTO Başkanı Nail Çiler, il ve ilçe müdürleri, muhtarlar, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. EĞİTİM EN BÜYÜK ÖNCELİK Toplantıda önemli konuların altını çizen Vali Aksoy,  Eğitimi önemsediklerini kaydederek, “Eğitimi önemsiyoruz. Okur-yazar olmayan kalmayacak. Bu anlamda muhtarlarımıza görevler düşüyor. Mahallenizde okuma bilmeyen insan bırakmayın, bize bildirin. Eğitim konusunda çalışmalar yaptık. Bunlara devam edeceğiz” dedi. HALK EĞİTİM KURSLARINA DEVAM Okul öncesi eğitime ve halk eğitim kurslarının artması noktasında ısrarlarını sürdüreceklerini vurgulayan Vali Aksoy, “Okul öncesi eğitime gayret gösteriyoruz. Halk eğitim kurslarını yaygınlaştırılması konusunda isteğimiz var. Bu anlamda kurs konusunda sizden destek bekliyoruz. Kurs isteği olan mahalle sakinlerine istedikleri kursların açılması konusunda destek verin. Halk eğitim kurslarının vatandaşımıza olan yararı bir hayli, bunlar sürecek” ifadesini kullandı. OKULLARDA KAMERA SİSTEMİMİZ VAR Okulların güvenliği konusunda çok duyarlı çalıştıklarını kaydeden Vali Hüseyin Aksoy, “Birçok okulumuzda kamera sistemi var. Okul saatlerinde öğrencilerin internet kafede olmaması konusunda bunu emir haline getirdik. Söz konusu durumda para cezamız var. Okullarımızın güvenliğini takip ediyoruz. Uyuşturucuya mücadeleyi gösteriyoruz. Ancak herkesin bu anlamda yapacağı çalışmalar var. Bu sadece bizim değil, hepimizin görevi, çocuklarımız zehirlenmesin” şeklinde konuştu. AKSOY, MAHALLE SORUNLARINI DİNLEDİ Sözlerine şöyle devam eden Vali Hüseyin Aksoy, “Muhtar arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımız var. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın bize bilgilendirilmesini istiyoruz. Yatalak durumda olan hastalara bakım hizmetlerimiz var. Çevrenizde böyle vatandaş varsa sağlık müdürlüğüne bilgi vermenizi arzu ediyoruz” dedi. Vali Aksoy konuşmaları sonrasında Gebzeli muhtarların mahalle sorunlarını tek tek dinledi ve çözüm anlamında harekete geçileceğini kaydetti.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de muhtarlar toplantısına katıldı. Toplantıda okullarda kamera sistemi olduğunu belirten Vali Aksoy, Okul saatlerinde öğrencilerin internet kafede olmaması ve kötü huylar edinmemesi için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda uyuşturucuyla mücadelemizde de hız kesmiyoruz. Ancak bu sadece bizim değil, hepimizin görevi, çocuklarımız zehirlenmesin” şeklinde konuştu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebzeli muhtarlar toplantısına katıldı. Gebze Belediyesi Kardelen Nikah salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTO Başkanı Nail Çiler, il ve ilçe müdürleri, muhtarlar, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

EĞİTİM EN BÜYÜK ÖNCELİK

Toplantıda önemli konuların altını çizen Vali Aksoy,  Eğitimi önemsediklerini kaydederek, “Eğitimi önemsiyoruz. Okur-yazar olmayan kalmayacak. Bu anlamda muhtarlarımıza görevler düşüyor. Mahallenizde okuma bilmeyen insan bırakmayın, bize bildirin. Eğitim konusunda çalışmalar yaptık. Bunlara devam edeceğiz” dedi.

HALK EĞİTİM KURSLARINA DEVAM

Okul öncesi eğitime ve halk eğitim kurslarının artması noktasında ısrarlarını sürdüreceklerini vurgulayan Vali Aksoy, “Okul öncesi eğitime gayret gösteriyoruz. Halk eğitim kurslarını yaygınlaştırılması konusunda isteğimiz var. Bu anlamda kurs konusunda sizden destek bekliyoruz. Kurs isteği olan mahalle sakinlerine istedikleri kursların açılması konusunda destek verin. Halk eğitim kurslarının vatandaşımıza olan yararı bir hayli, bunlar sürecek” ifadesini kullandı.

OKULLARDA KAMERA SİSTEMİMİZ VAR

Okulların güvenliği konusunda çok duyarlı çalıştıklarını kaydeden Vali Hüseyin Aksoy, “Birçok okulumuzda kamera sistemi var. Okul saatlerinde öğrencilerin internet kafede olmaması konusunda bunu emir haline getirdik. Söz konusu durumda para cezamız var. Okullarımızın güvenliğini takip ediyoruz. Uyuşturucuya mücadeleyi gösteriyoruz. Ancak herkesin bu anlamda yapacağı çalışmalar var. Bu sadece bizim değil, hepimizin görevi, çocuklarımız zehirlenmesin” şeklinde konuştu.

AKSOY, MAHALLE SORUNLARINI DİNLEDİ

Sözlerine şöyle devam eden Vali Hüseyin Aksoy, “Muhtar arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımız var. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın bize bilgilendirilmesini istiyoruz. Yatalak durumda olan hastalara bakım hizmetlerimiz var. Çevrenizde böyle vatandaş varsa sağlık müdürlüğüne bilgi vermenizi arzu ediyoruz” dedi. Vali Aksoy konuşmaları sonrasında Gebzeli muhtarların mahalle sorunlarını tek tek dinledi ve çözüm anlamında harekete geçileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.