GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bağımlılıkla mücadeleyi konuştular!

Kocaeli 17.01.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bağımlılıkla mücadeleyi konuştular!

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. İlimizde madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal,  Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşkun, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Ali Mesut Kavak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Ebubekir Ardıç ve  ilgili  kurum müdürleri katıldılar. ETKİN MÜCADELEYİ KONUŞTULAR Toplantıya katılan kurumların konu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında yaptıkları sunumların ardından;  uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. İlimizde madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal,  Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Belediye Başkanları, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşkun, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Ali Mesut Kavak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Ebubekir Ardıç ve  ilgili  kurum müdürleri katıldılar.

ETKİN MÜCADELEYİ KONUŞTULAR

Toplantıya katılan kurumların konu ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında yaptıkları sunumların ardından;  uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.