19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bahçeşehir Koleji’ni ağırladık

Darıca 25.07.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bahçeşehir Koleji’ni ağırladık

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında eğitim sistemini yeni nesillerle buluşturan global eğitim markaları arasında yerini alan bir kampüsünü de Darıca’da faaliyete geçiren Bahçeşehir Koleji’nin Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay gazetemizi ziyaret etti.

1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2017 yılında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında eğitim sistemini yeni nesillerle buluşturan global eğitim markaları arasında yerini alan bir kampüsünü de Darıca’da faaliyete geçiren Bahçeşehir Koleji’nin Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay gazetemizi ziyaret etti. Akay eğitim kurumuna ilişkin gazetemize yaptığı bilgilendirmede, “Türkiye’de ilk kez uygulanan lise geçiş modeli Apply FenTek uygulamasını başlatan Bahçeşehir Koleji, Fen ve Teknoloji Liselerine bu uygulamayla öğrenci kabul ediyor. Yabancı dil eğitiminin bir uygulaması olan Together uygulaması da bu kapsamda sürüyor.” dedi. AMACIMIZ KALİTELİ EĞİTİMİ DAHA ÇOK ÇOCUĞA ULAŞTIRMAK Akay, “Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2017–2018 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsüyle eğitim veriyor. 2017-2018 eğitim sezonu başında bir kampüsünü de Darıca’da konuşlandırdı. Önümüzdeki aylarda kolejin lise bölümü de düzenlenecek törenle faaliyete geçecek.” dedi.
Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında eğitim sistemini yeni nesillerle buluşturan global eğitim markaları arasında yerini alan bir kampüsünü de Darıca’da faaliyete geçiren Bahçeşehir Koleji’nin Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay gazetemizi ziyaret etti.

1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2017 yılında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında eğitim sistemini yeni nesillerle buluşturan global eğitim markaları arasında yerini alan bir kampüsünü de Darıca’da faaliyete geçiren Bahçeşehir Koleji’nin Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay gazetemizi ziyaret etti. Akay eğitim kurumuna ilişkin gazetemize yaptığı bilgilendirmede, “Türkiye’de ilk kez uygulanan lise geçiş modeli Apply FenTek uygulamasını başlatan Bahçeşehir Koleji, Fen ve Teknoloji Liselerine bu uygulamayla öğrenci kabul ediyor. Yabancı dil eğitiminin bir uygulaması olan Together uygulaması da bu kapsamda sürüyor.” dedi.

AMACIMIZ KALİTELİ EĞİTİMİ DAHA ÇOK ÇOCUĞA ULAŞTIRMAK

Akay, “Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2017–2018 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsüyle eğitim veriyor. 2017-2018 eğitim sezonu başında bir kampüsünü de Darıca’da konuşlandırdı. Önümüzdeki aylarda kolejin lise bölümü de düzenlenecek törenle faaliyete geçecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.