BAKAN IŞIK'IN GEBZE PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Gebze 28.06.2016 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAKAN IŞIK'IN GEBZE PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık bugün GTÜ'deki mezuniyet programı için Gebze'ye gelecekti fakat programını iptal ettirerek gelmeyeceğini bildirdi.

Gebze Teknik Üniversitesi'nin 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yarın saat 16.30'da gerçekleşecek. Törene Millî Savunma Bakanı Fikri Işık ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleşecekti fakat Millî Savunma Bakanı Fikri Işık sabah saatlerinde programa katılamayacağını bildirdi. Teknik üniversite olarak ikinci kez mezun verecek olan üniversitenin şenlik alanında yapılacak 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katılacak. BAKAN ÖZLÜ İFTAR PROGRAMINA KATILACAK Mezuniyet töreninin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, protokol, öğretim görevlileri, öğrenci ve öğrenci aileleri ile birlikte iftar yemeğinde tekrar bir araya gelecek.  
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık bugün GTÜ'deki mezuniyet programı için Gebze'ye gelecekti fakat programını iptal ettirerek gelmeyeceğini bildirdi.

Gebze Teknik Üniversitesi'nin 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yarın saat 16.30'da gerçekleşecek. Törene Millî Savunma Bakanı Fikri Işık ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleşecekti fakat Millî Savunma Bakanı Fikri Işık sabah saatlerinde programa katılamayacağını bildirdi.

Teknik üniversite olarak ikinci kez mezun verecek olan üniversitenin şenlik alanında yapılacak 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katılacak.

BAKAN ÖZLÜ İFTAR PROGRAMINA KATILACAK

Mezuniyet töreninin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, protokol, öğretim görevlileri, öğrenci ve öğrenci aileleri ile birlikte iftar yemeğinde tekrar bir araya gelecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.