19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAKAN IŞIK, ŞEHİT EVİNE GİTTİ

Kocaeli 19.01.2017 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAKAN IŞIK, ŞEHİT EVİNE GİTTİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kayseri’deki hain saldırıda şehit olan Raşit Yücel’in evine gitti

Kocaeli Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılmak için ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, daha sonra ise Körfez’e geçti. Geçtiğimiz aralık ayında Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin içerisinde bulunduğu otobüse yönelik bombalı saldırı sonrasında Körfez’de oturan erler Raşit Yücel ile Abdulsamet Özen de şehit olmuştu. İki şehidimiz gözyaşları ve dualar eşliğinde vatan toprağına emanet edilmişti. Bakan Işık da bugün şehit Raşit Yücel’in acılı ailesinin evine gitti.   İLÇE PROTOKOLÜ DE KATILDI Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’ndeki şehidimin evine yapılan ziyarette bakan Işık’ın yanı sıra kaymakam Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP yönetimi de hazır bulundu. Bakan Işık ve beraberindekileri şehidimizin babası Ferit, annesi Şükran ve yakınları karşıladı. Ziyaret sırasında ise görüntü alınmasına izin verilmedi. Bakan Işık ve beraberindekilerin ziyaret sırasında aileye taziyelerini ilettiği ve dualar edildiği belirtildi.  
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kayseri’deki hain saldırıda şehit olan Raşit Yücel’in evine gitti

Kocaeli Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katılmak için ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, daha sonra ise Körfez’e geçti. Geçtiğimiz aralık ayında Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin içerisinde bulunduğu otobüse yönelik bombalı saldırı sonrasında Körfez’de oturan erler Raşit Yücel ile Abdulsamet Özen de şehit olmuştu. İki şehidimiz gözyaşları ve dualar eşliğinde vatan toprağına emanet edilmişti. Bakan Işık da bugün şehit Raşit Yücel’in acılı ailesinin evine gitti.

 

İLÇE PROTOKOLÜ DE KATILDI

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’ndeki şehidimin evine yapılan ziyarette bakan Işık’ın yanı sıra kaymakam Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP yönetimi de hazır bulundu. Bakan Işık ve beraberindekileri şehidimizin babası Ferit, annesi Şükran ve yakınları karşıladı. Ziyaret sırasında ise görüntü alınmasına izin verilmedi. Bakan Işık ve beraberindekilerin ziyaret sırasında aileye taziyelerini ilettiği ve dualar edildiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.